Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más is van aki most kezdi a...

Más is van aki most kezdi a középsulit? Várjátok, izgultok?

Figyelt kérdés
Én nagyon izgulok. Kiváncsi vagyok milyenek lesznek az osztálytársak, tanárok. Kicsit félek is főleg, hogy nem ismerek senkit.
2010. aug. 31. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is most megyek és nagyon izgulok. :(
2010. aug. 31. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, én már rég voltam kilencedikes, de első nap nagyon izgultam. Szerencsére volt pár általános iskolai osztálytársam, évfolyamtársam, akik ugyanebbe a suliba jöttek, sőt, páran ebbe az osztályba is, szóval velük nagyon is megvagyok. Velük könnyebb volt megismerkedni a többi új arccal, és mostanra már mindenkit megismertünk, szóval azt kell mondjam, legnagyobb öröm ami érhetett, hogy néhányan jöttek velem. :)
2010. aug. 31. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én nyolcosztályos gimibe járok úgyhogy ez mind-mind kimaradt :) Úgy kezdjük az évethgy bármikor máskor :) Vagyis nekünk is esz gólyatábor (jönek a cések is, az új osztály) és gólyaavató is :)
2010. aug. 31. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is most megyek szakközépbe! :)

Kíváncsi vagyok az új osztályra.

2010. aug. 31. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
én is izgulok meg mindenn de majd jön aminek jönnie keell:D
2010. aug. 31. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
már annyira nem izgulok, mert nemrég megismertem mindenkit :D de a tanárok miatt még feszengek O_O
2010. aug. 31. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!