Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek az élőholt kacsa...

Szerintetek az élőholt kacsa veszélyes?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, félek is tőle xd
2009. nov. 7. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
hülye állat most eszembejuttattad nem fogok tudni aludni
2009. nov. 7. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
veszélyesebb, mint az élőholt Gyurcsány :D
2009. nov. 7. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha megharap (megcsíp) valamit, az is élőholt lesz. Szóval veszélyes.
2009. nov. 8. 00:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Gyerekkorom óta rémálmaim vannak. Az élőholt kacsa!!! Tegnap este láttam valamit a sötétben... és szétvertem a tesóm ütőjével. Ami eltörött. Álítólag valami híres embertől van... Szóval nem tudom hogyan mondjam meg neki! A tett közepette levertem anyám vázáját ami még ük ük ük nemtom kié volt és ripityára törött. Annyira élveztem be kell, hogy valljam, hogy a nyálam is kifolyt pont a szőnyegre.. a nyálam is meg anyám vázájából a víz is ami 4 hónapos volt már. Mert megakartam dönteni a rekordot fél éves álott víz. Be akartam kerülni abba a nagy könybe híres lenni meg ilyenek... na mindegy. Szóval most büdös van a szobámba, ami elnyomja azt a szagot amit a paris kutyája csinál. Én vigyázok rá! Hát azért nem mindennap kap az ember ilyen lehetőséget. Ha már mindenki utál. Állítólag engem oda kellene kötözni az ágyhoz. Mivel én bármihez hozzá nyúlok ott baj történik. Úgy érzem nem szeret senki!!! :( De mindegy!! Nem érdekel!!! De vajon hol lehet a kutya?? Mert ha valami baja lesz a kutyának akkor elveszik a házunkat a kocsit meg mindent. De előbb ki kellene találnom hogyan mondjam meg tesómnak az ütőt, anyámnak a vázát, apámnak a szőnyeget és ez a k.rva kutya is!!! Hol a francba van? Wáoww ennek a kacsának olyasmi mérete van mint a kutyának.. nem merem lehúzni azt a törölközőt amit a püfölés miatt rádobtam. Mivel fröccsent a vér és az olyan undiiiii volt!!! :S
2009. nov. 8. 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Az élőholt kacsa(lásd:zombi-kacsa)az Amazonas őserdeiben honos kétéltű ragadozó. Nyála mérgező,úgyhogy ha egy csőr alakú harapást tapasztalsz magadon,akkor a mentősöknek feltétlenül mondd el,hogy valószínűleg zombi-kacsa támadás áldozata lettél,hogy előkészítsék az ellen-szérumot.Itt,a mérsékelt éghajlati övben piros-fehér változata ismert,mely gyakorta bemerészkedik az ember lakta övezetekbe december 5-e és 6-a környékén.Kis termete miatt könnyen megbújik a kikészített csizmákban és megmarja a gyanútlan kezet,mely édességért kotorászik.
2009. nov. 8. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!