Kedvenc szórakozásom, hogy idétlen, provokatív "viccekkel" írok tele fórumokat, topikokat ez mitől lehet, hogy szokhatnék le róla? Veszélyes-e?
Ennek semmi értelme.
De ha mégis lenne, akkor feltűnési viszketegségben szenvedsz!
Szerintem /így névtelenül is/ de vágysz arra, hogy középpontban legyél.Ahogy írtad "provokatív" hozzászólásaid vannak. Tehát tisztában vagy vele, hogy egy normális, témához illő válasznak nincs akkora értéke, mint egy kirívónak.
Nem kell ahhoz a nevedet adnod, hogy a középpontba kerülj. De gondolom ezt már Te is észrevetted!
Ezzel te is beletartozol abba a nagy többségbe, akik például itt is ugyanezt teszik.
Az ilyen oldalak 95%-át a látogatóik provokatív célból, álnéven, hazugságokkal írják tele.
Akik az életben nem tudnak sikeresek lenni, igy próbálnak valamit elérni, legtöbbször sikertelenül.
Ahhoz meg igazából le sz arom, forumozók mit gondolnak, meg olyan emberek akik komolyan vesznek ilyen dolgokat.
Aki a feltűnési viszketegséggel jön elő, az szerintem valahol önmagáról beszél, mert pl nekem eszembe nem jutna másokról ezt mondani, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!