Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csinál egy orvos?

Mit csinál egy orvos?

Figyelt kérdés
Szeretnék orvos lenni, mert hallottam, hogy sok pénzt keresnek, mit kell ehhez végezni? Ja, és biztos, hogy orvos leszek, úgyhogy válaszoljatok normálisan!
2009. nov. 6. 13:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hogy mit csinál az orvos? fehér köpenyt hord, jó nagy zsebbel. persze mehetnél mázolónak vagy szakácsnak is, mert azok fehér köpenyt hordanak.

ezen kívül az orvosok találgatják, hogy a beteg éppen miért van náluk.

2009. nov. 6. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:

A plasztikai sebészet szépségei (utolsó előadás)

Míg egy belgyógyász, egyszerű sebész nem tudja akármikor előkapni a fiókból korábbi munkáinak eredményét, egy plasztikai sebésznek bármikor rendelkezésére állhat egy Godzilla Mária mint referenciamunka.

2009. nov. 6. 14:40
 13/19 anonim ***** válasza:
És attól, hogy a humor témakörbe van, oltári nagy poénokat kéne sütnünk? A kérdés szar, erre nem lehet vicceset válaszolni.
2009. nov. 6. 14:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Ne vedd ilyen komolyan az életet, utolsó! :) Tudod, a hülyeség fáraszt és nevettet. :)
2009. nov. 6. 15:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Mit csinál egy orvos? ORVOSKODIK!
2009. nov. 6. 19:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
vonatkereket fújtat
2009. nov. 7. 12:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Az egy olyan ember aki kiba..ott nagy tahó. Néha nem köszön. Kezet sem fog. Azt se tudom ki az. De kényszerít, hogy ráüljek egy székre. Lehúzzam a bugyim... és én megteszem!!! A Hazámért... mikor végzünk elégedett képpel és nem kis mosollyal még megkér, hogy a felsőmet is levegyem... és ismét megteszem a Hazámért. A kezemet a kezébe veszi és megtanít, hogyan kezdjem el egyedül magamon felfedezni.. ha nem is amerikát... de egy csomót. De a végén nem találunk. Mind a ketten boldogok vagyunk. Aztán csak ennyit mond. A következőt. Hogy ez egy mekkora tahó. Szóval szedem a holmim és távozom. Így még nem alázott meg senki. :( De hova tettem a bugyim? Azóta se találom. Ha valaki megtalálná külgye máááá e nekem, mert nem volt olcsó.. a száz forintosba vettem. Szóval orvosnak lenni jó! :) Én sajnos nem lehetek az, mert túl okos lettem. Helyette lepkéket kergetek és minden nap kapok valami tabit, amit reggel délben este be kell vennem. De anyukám megtíltotta, hogy alkohollal vegyem be. Pedig itt van velem és még szent is. De anyut ez nem érdekli. Pedig jó heverom és engedi, hogy lehubizzam.... a f..szom ki van, hogy nem bírok aludni. :( :(
2009. nov. 8. 07:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Eltévesztetted a házszámot faszikám :))))

Ne legyél orvos ha az értelmi szinted itt van, mert az összes embert meg fogod ölni xD

2009. nov. 11. 22:36
 19/19 Serpens válasza:
Először is: ha sok pénzt akarsz akkor ne orvosnak menj. Orvosnak olyan emberek menjenek akiknek az a céljuk hogy a beteget GYÓGYÍTSÁK. Bár a mai orvosok nem ezt csinálják, de ez az eredeti cél. Az orvosok célja segíteni a betegeket. Ha pénzt akarsz menj politikusnak vagy jogásznak, vagy gyakorlatilag akárhova. Minden ami nem jár nagy felelősségel.
2011. febr. 22. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!