Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csinál egy orvos?

Mit csinál egy orvos?

Figyelt kérdés
Szeretnék orvos lenni, mert hallottam, hogy sok pénzt keresnek, mit kell ehhez végezni? Ja, és biztos, hogy orvos leszek, úgyhogy válaszoljatok normálisan!
2009. nov. 6. 13:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

nemértem h ez miért humor...

vagy csak nekem nem esik le?

2009. nov. 6. 13:51
 2/19 anonim ***** válasza:
74%

Csak azért akarsz orvos lenni mert sok pénzt keresnek akkor már ne is menj dokinak:( Elég lehangoló,hogy nem a gyógyításod a cél hanem a rengeteg pénz!!!Egyébként ha olyan jól keresnének nem mennének külföldre egyre többen,hogy újra a nulláról kezdjék..

Amúgy az orvos a gyógyításra esküszik fel,és ez a hivatása!!!

2009. nov. 6. 13:51
 3/19 anonim ***** válasza:
A háziorvos recepteket ír fel,igazolásokat állít ki. Sokat segít ebben neki az asszisztensnője is.
2009. nov. 6. 13:52
 4/19 A kérdező kommentje:

Igen, gyanítom... :P

Szóval orvos akarok lenni, mondjuk plasztikai sebész, mert azt mondják, az sokat keres. Mit csináljak? Egyáltalán mit csinál egy orvos? Elég, ha elvégzek egy elsősegély-tanfolyamot, vagy mi kell még hozzá? :D :P

2009. nov. 6. 13:53
 5/19 A kérdező kommentje:
Emberek, ez a kérdés a Humor kategóriában van... :)
2009. nov. 6. 13:54
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az orvosin olyan szakot válassz ahol olyanokat képeznek,akik a röntgen sugárral pénzt tudnak sokszorosítani.XD Ja,és ha lehet közöld hol fogsz majd praktizálni,mert azt a helyet biztosan szeretném elkerülni.:DDD
2009. nov. 6. 13:54
 7/19 anonim ***** válasza:
Miért válaszoljunk normálisan,mikor látszik,ez egy hülye kérdés,és ráadásul a humor kategóriában van?.o
2009. nov. 6. 13:56
 8/19 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
PL. van olyan orvos, aki olyan diliflepnisekkel foglalkozik, amint amilyennek te mutatkozol. Nem hiszem, hogy nem hallottál még egyetemről, és azt sem hiszem, hogy vicces rajtuk humorizálni.
2009. nov. 6. 13:58
 9/19 A kérdező kommentje:

"ez egy hülye kérdés,és ráadásul a humor kategóriában van?"

Rátapintottál a lényegre...

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

2009. nov. 6. 13:59
 10/19 anonim ***** válasza:

13:52 vagyok,és még annyival egészíteném ki magamat:

Pár év múlva pedig megjelentetik közös szakácskönyvüket.

Köszönöm, hogy meghallgattak!

2009. nov. 6. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!