Igaz az, hogy Orbán pukizott?
Figyelt kérdés
Szenzáció! Botrány! Hihetetlen! Forradalmi! Orrbánc Viktor nem bírt tovább uralkodni magán, ezért 2013. szeptember 21.-én, szombaton, 15:08:21-kor a versaillesi partykonferencián pukizott! Igen nagy hangja és szaga volt! Ez nem semmi! "Nem gondoltam volna, hogy miniszterelnökünk ilyesmire vetemedik." -nyilatkozta Bagett úr, a francia egyetemi hallgató. Orrbánk Viktoria nagyon elszégyellte magát, ezért kiakarta végezni a pukiját, de nem tehette! Csicskái sokkos állapotban feküsznek ágyukban! Szörnyű! Meghökkentő! Gyurcsány még továbbra is vizsgálja az esetet, hogy mi lehetett az, ami ezt az okot kiváltotta! "Tisztelt polgártársak, polgártársnék, és kispajtások! VÉGE! MOSTANTÓL SENKI SINCS BIZTONSÁGBAN! NEKÜNK KELL TENNÜNK VALAMIT A METÁNGÁZOK ELLEN!" -nyilatkozta Gyurcsány az új pukiellenes illatosító spray bemutatásakor, ami forradalomként rázta meg a világ illatszerüzleteit. Orbán Viktor nem volt hajlandó nyilatkozni, most is épp az ágyában sír szégyenében. "Látják, ennyi zsebkendőt használt el." -Orbánka Viktoria egyik csicskása már 20 teherautónyi zsebkendőt vitt el az újrafeldolgozóüzembe, hogy a szegény parasztoknak legyen mibe törölközni. További híreink a www.tvszenny.hu-n. -Tudosította: Mangal Ica; Operatőr: Pál Inka; Összeálította: Pop Simon; Fotók: Zsíros B. Ödön.2013. szept. 22. 21:46
1/5 anonim válasza:
ha csak fingott volna, de többeknek beleszart az életébe..
3/5 anonim válasza:
Végre egy kétharmados illat!(Érted meg megy a nagy fekete autó)
4/5 anonim válasza:
TÉRDEN ÁLLVA KÖNYÖRGÖM ÍRJ MÉG ILYENEKET!!
Szét röhögtem az agyam,és ezen az oldalon nehéz ezt elérni:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!