Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tehát én jómódú lennék?

Tehát én jómódú lennék?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor nem telik még egy darab almára sem, ha vmi tönkre megy hetekig kell várni mire kitudjuk cserélni vagy javíttatni. Nem telik buszjegyre, a házunk az összedőlés szélén van, a kocsink teljesen tropa. Anyuék azt mondták, hogy mi szegények vagyunk, de az Orbán Viktor bácsika meg azt, hogy jó módúak vagy. Kinek higgyek?

Csak egy kíváncsi kisgyerek vagyok. :(

2013. jún. 19. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Azt a burzsuj mindenedet! Néha tudtok venni pár szem almát? Elveritek rá a pénzt, oszt ilyenkor pár napig dőzsöltök, mi??

E kicsiny honunkban az a középosztálybeli, aki veremlakásban lakik és megél a fényevésből is. A szegény meg az, aki éhen halt és a saját hozzátartózója kapart be a földbe. Mivel neked még van kunyhód és egy rozzant taligád, te a felső középosztályba tartozol, úgyhogy ne sajnáltasd itt magad.

2013. jún. 19. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
na figyelj nem kell megvenni az almát ott vannak az utcabeli emberek nézz be a kertjükben hátha van gyümölcsfa!
2013. jún. 20. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt egy politikus (nem emlékszem a nevére, de talán az ő érdekében jobb is így) aki azt mondta, hogy havi 40ezerből meg lehet élni. Nos, ha így nézzük, akkor igen, jómódú vagy. Van házad, van kocsid, ahogy látom neted is. Nem a minőség számít hanem a mennyiség..(amúgy nem komolyan mondom):)
2013. jún. 22. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Ohh, én már halottam olyat is, hogy vki azt mondta, hogy havi 27 ezerből meg lehet élni :/
2013. jún. 22. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!