Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Segítség! A barátnőmről...

Vmi03 kérdése:

Segítség! A barátnőmről Kiderült, hogy vérfarkas. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Vettem neki a zsebpiszok-közben farkasölőfű-főzetet de néha még így is Félek tőle teliholdkor
2013. szept. 22. 21:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Először tegyél a fejedre 4 kosár huncut rolleres ruszkit, majd 10 kosár pajkos motoros osztrákot, és végül 39 kosár ószom besárlókocsis amcsit. Aztán azt mondd nekik, hogy ASDELMAGAD! és ők vigyázzba vágják majd magukat, és onnantól kezdve

idomítani lehet őket, remélem segítettem.

2013. szept. 24. 22:24
 12/24 A kérdező kommentje:
Kösziii😊
2013. szept. 24. 22:41
 13/24 anonim válasza:
jelentsd be a mágiaügyi minisztériumnál, asszem van bestiaosztályuk vagy hasonló, mindenképpen küldenek befogó aurorokat, aztán valahogy megfelelő otthonba küldik reméljük. Kitartást!! És majd meséld el a fejleményeket!! szorítunk
2013. szept. 25. 04:33
 14/24 anonim ***** válasza:
Kár a gőzért,a zsebambe vannak!
2013. szept. 25. 07:50
 15/24 A kérdező kommentje:
Megvaaaaaaan elkaptam őt és kinyírtam egy ezüsttőrrel nehéz volt de megtettem
2013. szept. 25. 14:03
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát,drágám,ez nem jött be!Előbb testet cseréltem,majd beköltöztem egy férfiba,most egy Gyik fanatikus testében vagyok.Azt hitted,megöltél?Hahahahaha...kezdj el félni!

Én voltam a Vuclitóbiás is,megszálltam!Hahahahahaha....

2013. szept. 25. 20:08
 17/24 A kérdező kommentje:
Oooooh shit akk nem mondtam semmit drágám leszel a feleségem?
2013. szept. 25. 21:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Igaz,hogy vérfarkas vagyok,de a Tied vagyok!hHa akarod férfi,ha akarod nő,sőt, vérkutyává is változok érted!Akarsz egy vértacskót,drága?Vagy egy vérpulit,vérdixit?Minndel rokon vagyok,de nekem a szerelmed számít!Azért,hogy kidumáltál,még megbeszéljük!Vaaaúúúúúhhhhh!!
2013. szept. 25. 21:36
 19/24 A kérdező kommentje:
Én egy vérpulit szeretnék
2013. szept. 25. 22:01
 20/24 anonim ***** válasza:

Azzá váljak,vagy azt akarsz szülni?

Egy vérpulinak is vannak hátulütői.

Kifejezetten csak már hentesárúnak bontott állatot tudnak terelni(egyszer láttam,hogy egy vérpuli 62,5 kg sertéstarját terelt,pedig a disznókhoz nem is ért)Igaz,ez kiemelt hús volt,de mégsem pulinak való.Csak a statisztika miatt:51 kg megfőtt/sült,6 kg-ot a vérkondás nyúlt le,5,5 kg offshore vérfarkasoknak ment.

2013. szept. 25. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!