Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehetek vérfarkas vagy...

Balogh Máriaaa kérdése:

Hogyan lehetek vérfarkas vagy vámpir vagy hibrid?

Figyelt kérdés
Köszi előre is a válaszod nagyon kéne!!

2013. júl. 8. 12:26
1 2
 1/16 anonim válasza:
59%

Nehéz komolyan venni egy ilyen kérdést de legyen:

Ahogy én tudom se vámpír, se vérfarkas, se hibrid nem lehetsz. Nem bírom elképzelni hogy ezt teljes komolysággal kérdezted. Azt sem hiszem el hogy komolyan bírtam venni ezt a kérdést és hogy egyáltalán válaszoltam rá.

2013. júl. 8. 12:44
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem úgy a legegyszerűbb, hogy kötsz magadra legalább annyi súlyt, ami a tömegeddel egyenértékű, és megnézed vele magadnak a Duna fenekét.
2013. júl. 8. 12:47
 3/16 anonim ***** válasza:
32%

Hát nem is tudom, talán először ki kell szívnod saját véredet, úgy, hogy megharapod a nyakad.

Aztán ha ez rendben van, akár szét is marcangolhatod magad...

Bajosnak látszik.

2013. júl. 8. 13:43
 4/16 FannaL ***** válasza:
54%
Először is bekeugrasz a könyvbe vagy sorozatba.Vámpír:Damon megitat a vérével cserébe a tiédért, utána felakasztod magad. Vérfarkas: Visszamesz az időben és elintézed, hogy Lackewood egyik fiú tagja legyen az apád. Hibrid: szintén lejátszod azt, hogy vérfarkas legyél. Megkeresed Katherine-t, hogy adjon a véréből, aztán erre szintén ráveszed Klaust is.
2013. júl. 8. 18:20
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
Nagy az Isten állatkertje! Ekkora barmot, de most komolyan! Még a 7 éves unokahúgom is tudja, hogy ilyen lények igazából nem léteznek! Még egy ilyen idiótát...
2013. júl. 9. 19:14
 6/16 A kérdező kommentje:
szia köszönöm ezeket a hasznos infókat,csak kíváncsi voltam az emberek válaszára.viszlát
2013. júl. 11. 11:27
 7/16 anonim ***** válasza:
43%
Mária amúgy kutatsz is ezen dolgok után vagy csak feldobtad a "labdát"?
2013. júl. 13. 10:48
 8/16 A kérdező kommentje:
sziasztok,kíváncsi vagyok a válaszokra csak.
2013. júl. 18. 21:43
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Éjfélkor teliholdkor boríts a fejedre egy jó nagy adag tojássárgáját, tedd a fejedet cukros lisztbe, majd zsemlemorzsába; öt percig langyos vízen sütögetni kell, majd hagyjuk állni három-négy napig. Közben akár időnként meg is mártózhatsz egy-két nagyadag vattacsomóban. Ha, és hogyha kihült, sárga kontaklencsével rétestésztába becsavarva furcsán szambázva szögecses magassarkú cipőben tálaljuk. Ja, nem a mirglirecept?:D Várjál, a jót is mondom mindjár'!:D Veszel egy hintát, és betekeredsz vele; és közben megkéred néhány barátodat, hogy ameddig kitekeredsz, szilvaszörppel locsoljanak téged. Nagyon egyszerű módszer, már az ősi pirítóskenyérevő-népek is ezt alkalmazták. Miután megszáradtál, ronts be egy fodrászüzletbe; és kezdj el sikítva hemperegni a négyzetrácsos padlón. De ha ekkor hirtelen, egészen váratlanul észreveszed; hogy az adott padló mégsem négyzetrácsos, mássz fel a legközelebbi aranypaszulyra, és kezdd el énekelni a 'Bikicsunáj' című nótát. Na, és hogyha ezt elég hangosan, illetve királyul csinálod; és ennek következtében előbújnak a bolyhos kis rózsaszínű nyuszik a rejtekükből, fuss; amíg el nem érsz egy erdőszéli kis tóhoz. Ennek a tónak a fölötti hídján fog rád várni egy ősz öregember, akit majd alábecsülsz, ő meg már majdnem lekaratéz, de más fegyvernemet; a malmozást fogod neki ehelyett az utolsó előtti 4. pillanatban. Aztán, hogyha arany fog hullani a hátsókádra a magasból, és bemész a következő élelmiszer-kisboltba, látni fogod, hogy annyira csillogsz, hogy vedd le a polcról a legközelebbi porszívót; csatlakoztasd a zsebedben lévő hosszabbítóhoz, (vagy ha az sincs kéznél, mobiltelefonhoz, vagy bakancshoz) majd ülj rája, és mondd azt neki, hogy "Szőnyeg, húzz bele!" (Tudod, pont úgy, mint az Aladdin!) Azután, hogyha még mindig nem untál bele ebbe az egészbe, hozhatnál nekem egy kis popcornt, utána pedig kezdhetnéd ezt az egészet előlről!!:D
2013. júl. 18. 22:16
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
*"fogod neki ehelyett az utolsó előtti 4. pillanatban" javasolni!!:)
2013. júl. 18. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!