Ezt már nem hiszem el, komolyan mondom! A minap békésen énekelve táncoltam a virágokon, a fák dalolva kísérték lágy nótám, az egész csupa móka és kacagás volt...amíg meg nem jelent az a buta manó, aki egyébként tündérszárnyas jelmezt viselt...a buta manó, nem is tudja, hogy a tündérek nem lebegnek, hanem a tündérsegédjei fújják alulról őket..na mindegy lényeg a lényeg, a buta manó cukrot kínálva hívogatott, hogy gyere pajtás gyere, majd én megmutatom mi a kaland! Tudtam én, hogy hátsó szándékai vannak, a lábujja sem állt jól...határozott nem-et mondtam, majd megtörtént a tragédia...átkot szórt rám a görény! Azt mondja a manó: olvadjon akkor el a fagyid te buta! A buta, hisz ő a buta...a fagyim ebben a pillanatban könnybe lábadt, majd szomorúan elolvadt...lehet a cicám terhes?
Végy némi jetiszőrszálat, két csepp lámanyálat, egy gombóc olvadt fagyit, Mariska néni ötszörhasználtkinemmosott alsóneműjét... Keverd össze őket holdtöltekor a játszótér homokozójának mértani közepén, majd mormold a következőt: "udjcsba uskxna ineewret, xirda uweikalja!" (Ez egy mucsaröcsögei nyelven íródott varázsige olyan manók ellen, akiknek legföbb szórakozásuk a fagylaltok megolvasztása. Céljuk a fagylaltkultusz rombadöntése, a fagylaltisten elpusztítása, valamint a macskák hittérítése. Amennyiben nem csinálod meg ezt a rituálét, a macskád minden bizonnyal terhes lesz, és mégtöbb ilyen manóknak fog életet adni. De ami még rosszabb: ellened fordítják a macskádat, aki fagylaltárusbérgyilkossá is válhat! Imádkozom érted barátom!
2013. szept. 11. 12:08
5/7 anonim válasza:
Lehet,hogy az a kanos manó,a macskádon élte ki hátsó szándékait,és állapotos lett.
Viszont lehet,hogy ha engedsz a "kalandnak",akkor a cicádat olvasztja el.Tudj a manó!
2013. szept. 11. 13:38
6/7 anonim válasza:
4-es varázslata jó,láttam a Deltában!
Ha nincs meg az apparátusod,próbálj meg a hűtőben fagyizni,arra nem szólt az átok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!