A tyúk az egyetlen 'ty' betűs szavunk?
Figyelt kérdés
Most, hogy így gondolkozom.... nekem csak a tyúk jut eszembe :D2009. nov. 3. 16:49
31/46 anonim válasza:
hihetetlen, hogy senki nem írt a kutyát....
32/46 anonim válasza:
Ja azt nem írta hogy hol kell lennie a ty-nek!:D
33/46 anonim válasza:
angolba van egy csomó ty-vel kezdődő szó =D pl typical xDD
34/46 A kérdező kommentje:
Igen, a 'kezdődő' szó kimaradt.... sajnos nem lehet szerkeszteni a kérdést.
Szóval a tyúk az egyetlen ty betűvel kezdődő szavunk? Így akartam.
2010. márc. 14. 20:17
38/46 anonim válasza:
Ez komoly? Erre csak annyit tudok válaszolni, hogy Báty, Atya, Batyu... Vagy ha arra vagy kíváncsi, valóban a TYÚK az egyetlen TY betűvel KEZDŐDŐ szavunk, akkor értelmesen tedd fel a kérdést. Mert ebben a formában nagyon ostobának tünteted fel magad, hiszen TY -betűs szavunk van bőven...
39/46 anonim válasza:
Na ugye. De azért én voltam leszólva mert nem gondoltam a xar egészséges mivel több milliárd légy eszi. Miért nem vezet isten áramot abba a bizonyos kerítésbe...
40/46 A kérdező kommentje:
Jó,elnézést kérek mindenkitől, és köszi, hogy szóltatok,nekem nem tűnt fel.. :D de már egyszer bocsánatot kértem. De úgy látszik, sikerült megérteni a kérdést a többségnek.. szóval nekik köszönöm. Ha lenne rá lehetőség, kijavítanám. De nem lehet.
2011. ápr. 30. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!