Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A tyúk az egyetlen 'ty' betűs...

A tyúk az egyetlen 'ty' betűs szavunk?

Figyelt kérdés
Most, hogy így gondolkozom.... nekem csak a tyúk jut eszembe :D
2009. nov. 3. 16:49
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
87%
tyókolom!???! ;)
2009. nov. 3. 19:12
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Tyőröttyöty.
2009. nov. 3. 19:21
 13/46 anonim ***** válasza:
21%

ma 17:33

hát te bizony méretes egy p öcs vagy, de úgy látszik mások is.

"ty betűs szó" az azt jelenti hogy a szóban ty betű is szerepel.

amire te és a többiek gondolnak az a "ty betűvel kezdődő szó". De a kérdező nem így tette fel a kérdést...

tehát kapd be magad 17:33-as

2009. nov. 3. 19:47
 14/46 anonim ***** válasza:
74%

kedves inteligens 19:47...mért van az h mindenki értette csak te nem? milyen érdekes...mondok vlmit ha azt kérdi h csak a tyúkba van ty akkor nem tette volna fel a kérdést mert az télleg poén lett volna h nem tudja...nah szoval felvilágositalak h te vagy az egyetlen aki nem tudod normálisan válaszolni de ahoz még káromkodtál is egyett mert h minden ember magábol indul ki ugye bár...nah most én magambol indulok ki én hujje vagyok szoval mondhatom rád is...meg annyit még h idiota vagy...nah mind1 a felvilágosito órának vége még vlmi kérdésed van akkor létszives ird le nekem és én válaszolni fogok neked kulturált emberek modjára még ha te nem is vagy az és olyan kérdést teszel fel...köszönöm h elolvastad jo éjszakát álmodj vlmi szépet amiben nincs csunyaszzó:) remélem vissza irsz nekem...

-^^-

2009. nov. 3. 20:02
 15/46 anonim ***** válasza:
22%

Egye fene, amiért ilyen kedvesen idiótáztál le, kedvesen válaszolok:-)

Qrvára nem az a lényeg hogy mennyien válaszoltak ugyanúgy.

Az a kérdés, hogy a tyúk e az egyetlen ty betűs szavunk. Erre ti írtok olyan szavakat ami tyúkkal kezdődik... én írtam ty betűs szavakat erre egy fogyatékos azt mondja nem ty betűvel kezdődik... lol. Ha ebből se jössz/jöttök rá, hogy cumi van...

2009. nov. 3. 21:18
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés nem így volt feltéve ebben igazad van, de "valamiért" mindenki erre asszociált, hogy Tyvel kezdődjön, nem pedig szerepeljen benne. Miért is? Talán azért, mert a többség gondolta, köztük én is, hogy a kérdező nem ennyire kis butus, hogy csak egy ilyen szó jut eszébe ami ty betűs. Meg ugyebár, elég kevés ilyen szavunk van, ami tyvel kezdődik. Kár ezen kiakadni szerintem, rosszul lett feltéve a kérdés, de vette mindenki a lapot te nem, hanem egyből lepö csöztél mindenkit.
2009. nov. 3. 21:25
 17/46 anonim ***** válasza:
30%

Jó magyarázkodás."vette mindenki a lapot" hogyisne:D ez de xar szöveg.

Humor kategóriában van, a kérdező is szerintem viccesnek érezte hogy hirtelen nem is tud más szót a tyúkon kívül...

Nem "valamiért" ""asszociáltak"" tyúkkal kezdődő szavakra, hanem mert szótárat néztek meg.

Nem én akadtam ki, te/ti hőbörögtök a saját hülyeségetek ellenére...

2009. nov. 3. 21:50
 18/46 anonim ***** válasza:
87%

én nem höbörgök...te kapod fel a vizet minden egyes mondaton amitt irunk...pszhihologuhoz azért jársz? én szivesen meghallagtom h mitett ien elmebeteggé:D

azt azért feltetted magadban h te vagy itt a legnagyobb szem.é.t h mindenkit le p..öcsözöl de te gondolom isten vagy...pedig nem mert én vok:P nah mind1...én csak anyit mondok h elöször gondolkoz mielött reagálsz:) azért én szeretlek:D

-^^-

2009. nov. 3. 22:16
 19/46 anonim ***** válasza:
9%

Csúnya beszéd nem egyenlő avval hogy valaki ideges, bármennyire is hihetetlen. Azt meg nem is tagadom hogy szemét vagyok de igazam és itt csak ez számít, kár szépíteni, vedd már észre hogy felesleges.

"én csak anyit mondok h elöször gondolkoz mielött reagálsz:"

én meg erre annyit válaszolok hogy olyan tanácsot adj másnak amit te magad is betartasz:D és ez most nem ilyen volt.

1 "pszhihologuhoz" azért te ellátogathatnál, hogy tanítson meg arra a hibáidat be kell látni és nem a víz a hibás ha nem tudsz úszni és belefulladsz...

2009. nov. 3. 22:29
 20/46 anonim ***** válasza:
81%
Beteg vagy ember, a faxt forgatod ki a szavaim. Én egy percet sem pattogtam hőbörögtem, te voltál aki pö csözött, meg kötöd az ebet a karóhoz. Meg milyen xar dumáról ugatsz itt nekem, azért próbálom neked mint gyökszinek megmagyarázni, hogy esetleg hogy lehetett, most is lexarod mást mit mond, csak a saját butaságod érdekel, és azt fújod folyamatosan. Ez nem szemét jellemre utal, hanem tapirságra.
2009. nov. 3. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!