Ön egy hajószerencsétlenség egyetlen túlélőjeként az óceán közepén, a legközelebbi szárazföldtől 3400 kilométernyire kapálózik kétségbeesetten, mivel nem tud úszni. Hogyan reagál Ön?
Belekapaszkodok valamibe. Vagy volt annyi eszem, hogy magamra öltöttem a mentőmellényt és meghúzom rajta a zsinórt, hogy a széndioxid patron felfújja (ha véletlenül felfújtam volna már a gépben, akkor tuti nem jutottam volna ki nyílt vízre).
Ha nem olyan hideg a víz, akkor 1-2 napot ki lehet bírni a vízen lebegve. Annyi idő alatt talán megtalálnak. Ha csodával határos módon élek és nincs komoly sérülésem, akkor még lehetnek jó esélyeim. A 3400 km-t pedig túlzásnak tartom. Számít, hogy vannak-e arra hajók, egyebek... milyenek az időjárási viszonyok, stb... és természetesen mennyire tudják behatárolni a gép lezuhanásának a helyét, kikre lehet számítani a mentésben, pl. legközelebb egy amerikai repülőgép hordozó van, vagy egy kínai hajó kokóval megrakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!