Mit csináljak hogy Norvégia leszálljon rólam?
Oké, de nem garantálom hogy ma is lesz.
-Izland-
Addig nem megyünk be a házamba? Elég hideg van idekint.
-Izland-
Köszi! Majd' szétfagytak a golyóim!
-Dánia-
Hahó!!!!(Gyorsan szalad)
Azt csiripelték a madarak ,hogy valami nagy yaoi dolgokról beszélgettetek!Még a fényképezőgépem is hoztam-suttogva mondja a kövi mondatot-és még arról is lemaradtam ahogy Ausztria levetkőzik és átöltözik.A francba.
Magyarország
*csodálkozik* Mi? Hiszen Ausztria a férjed! Hogy-hogy sosem látod őt meztelenül?
*ránéz Norvégiára egy pillanatra*
Akkor lefilmeznél minket, amikor szexelünk? *vigyorog*
-Dánia-
1.Már nem a férjem,és jó párszor láttam már meztelenül,de a jó képek csak leskelődéssel készülnek.Plusz a lányok úgy elkapkodják a képeket,hogy nem bírom után gyártani.
2.Igen,lefimeztem.Én az ilyen dolgoknál mindenhol ott vagyok :D
Visszatérve a témára,Amerika mit is érzel Anglia iránt?(az utolsó mondatot már suttogta Amerikának mosolyogva)
-Magyarország-
Várj! Ilyen helyzetekben mindenhol ott vagy?*elvörösödik* Úgy érted, hogy akkor is amikor én és Hongkong...
-Izland-
Magyarország az ilyenben profi! *nevet, majd megsimogatja Izland fejét*
-Dánia-
(Mondja Dániának)Jól mondod tesó!Én ebben profi vagyok.De még mindig:Amerika nem jössz át egyszer inni hozzám?Meghívom Angliát is(Tervezi,hogy jól leitatja majd mind a kettőt utána csinál pár a yaoi képet)
-Magyarország-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!