Mit csináljak hogy Norvégia leszálljon rólam?
Figyelt kérdés
Még mindig azt akarja hogy bátyónak hívjam. Mit csináljak hogy abba hagyja?2013. szept. 5. 21:08
112/186 A kérdező kommentje:
Honnan tudod? T///T
2013. okt. 21. 19:48
113/186 A kérdező kommentje:
-Izland-
2013. okt. 21. 19:49
114/186 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ilyen késön reagálok, de volt az az izé... *pirul* Norvégiával. De amúgy igen, egyszer elmegyek veled öltönyt nézni. Anglia beszámolt nekem rólad. Biztató híreim vannak...
-Ukrajna-
115/186 anonim válasza:
Ohh. Nem vagyok én vak x3 *Ukrajnához fordul* hírek?
-Amerika-
116/186 anonim válasza:
Háát, öö... Ezt inkább nem Izland előtt.
-Ukrajna-
117/186 anonim válasza:
De ha nem bánod, hogy Izland is hallani fogja, akkor...
-Ukrajna-
118/186 anonim válasza:
Nem bánom, mert nem tudom miről akarsz beszélni...
-Amerika-
119/186 A kérdező kommentje:
Ne zavartassátok magatokat. Beszéljetek úgy mintha itt se lennék.Tudok titkot tartani.
-Izland-
2013. okt. 23. 16:30
120/186 anonim válasza:
Beszámolt nekem a legmocskosabb álmairól, amikben Amerika, te is benne vagy. Elég yaoi-s, vagyis inkább már hentai-sokat szokott álmodni. *kuncog*
-Ukrajna-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!