A súlyemelők hogyan szakítanak barátnőjükkel?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 19:03
3/10 anonim válasza:
hát úgy hogy a barátnőjük a földön fekszik, megfogják a lábánál meg a karjánál és úgy
4/10 anonim válasza:
Felhúzzák a barátnőjük blúzát, befeszítenek, és szétszakítják. Aztán bejön a csaj, hogy "Hé, v@zeg, elszakítottad a blúzomat, he?" Erre ő: "Elszakítottam, v@ze', és akkor sír a szopós szád, vagy mi a fa-sz van v@zeg?" Azt akkor a csaj szakít vele.
5/10 anonim válasza:
Bocs béb... most a bal kezemre kell gyúrnom... ugye megérted? :D
7/10 anonim válasza:
fogják guggolásból megemeli utána olló és kinopmja.. :DD Szakítás után a barátaival LÖKnek egy sört :DD
9/10 anonim válasza:
Mit tudom én? Lehet, hogy úgy, mint mi, másegyéb emberek :D
10/10 anonim válasza:
Kérdezz meg egy másik súlyemelőt.Súlyemelőversenyen a szakítás bemutatandó feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!