Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Honnan szerezhetek időgépet?

Dalek Traak kérdése:

Honnan szerezhetek időgépet?

Figyelt kérdés

2013. aug. 1. 18:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jól van, megszerzem valamelyik időgépet ezek közül és akkor végre beteljesülhet az, amire már oly rég várok4

És nem vagyok Churchill, én Dalek Traak vagyok!

2013. aug. 6. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát figyelj elvileg a földön is van, de nemtudni hol :/ De elvileg a zavaros penius rendszerben is van, legalábbis az a bizonyos Kholmerin kisérletezik vele.
2013. nov. 29. 22:13
 13/16 A kérdező kommentje:

Kholmerin kudarcot fog vallani! Hiába van rengeteg pénze, azzal nem lehet mindent megvalósítani.

Viszont van egy új tervem. Megtudtuk ugyanis, hogy Gallifrey anno mégsem pusztúlt el, milliónyi dalek társunkkal ellenben. Ebben az az egyetlen jó hír, hogy így a TARDIS-ok sem pusztultak el, amelyeket megszerezhetek.

2013. nov. 30. 17:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Jó, hogy Kholmerinnek sok pénze van, de mint mondtam hadsereges is. Mondjuk nem szálhat szembe a Dalek Birodalommal még így sem, de azért a térségben elég jelentős. Vagy van erre is valami Dalek taktika?
2013. dec. 1. 22:02
 15/16 anonim válasza:
Nekem van valahol egy csak nem találom mert 5 mp vel arréb parkoltam le és nem tudok visszajtni bele
2014. jan. 14. 19:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Dorium Maldovar biztos tud neked szerezni egy vortexmnaipulátort, azzal csak annyi a dolgod, hogy felcsatolod a csuk... köhm, nem szóltam ;)
2014. aug. 29. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!