Időgépet valakitől tudok kölcsönözni? :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 18:40
1/11 anonim 

válasza:

Ha sikerült, értesíts privátban!
3/11 taylortimothymatthew válasza:
Engem is röpítsetek vissza 6 évvel :( még mindig együtt kéne legyek vele...
4/11 anonim 

válasza:

Ha lenne időgépem, szted volnék olyan hülye, hogy kölcsönadnám neked, hogy aztán vissza se add?!
5/11 anonim válasza:
sajna csak olyan van emivel csak kecskék utazhatnak
6/11 anonim 

válasza:

Akkor a kérdezőnek előbb be kell szereznie egy olyan gépezetet, ami kecskévé változtatja, hogy aztán használni tudja az időgépet. XD
7/11 anonim 

válasza:

Nekem van, de itt a legjobb.
A múltban csak rosszabb volt, a jövőről ne is beszéljünk.
Odaadhatnám, de nincs értelme.
Csak cikáznál ide, oda...
10/11 anonim 

válasza:

ez nem így működik.
Nem adhatom csak egyszerűen oda, elvégre ahogy azt a Nagy Doktor is megfogalmazta, léteznek az időfolyamban fix pontok, amiken nem lehet változtatni.
Vagyis te elmondod nekem, mikorra szeretnél visszamenni és miért, majd én eldöntöm, hogy kölcsönadjam-e ezért a Simses időgépemet, vagy ne. Kemény munka volt ám összehozni azt, szóval nagy szívesség lenne részemről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!