Hogyan szerezhetek dalekaniumot?
Figyelt kérdés
Lehet venni vagy máshogy szerezni?2012. szept. 13. 20:07
1/11 anonim válasza:
általában Chipkanium közelében fellelhető anyag.
Te ennyire Zümi vagy hogy nem tudod,de én persze most is Sziporkázok.
2/11 A kérdező kommentje:
Mi van?
2012. szept. 13. 21:38
3/11 A kérdező kommentje:
A dalekanium egy ritka, különleges fém amit a dalekok használnak. De tőlük nem akarok kérni, mert félek hogy megölnek. Van egyáltalán másik lehetőség?
2012. szept. 14. 08:09
4/11 Dalek Traak válasza:
Sehogy! Tiszta dalekaniummal csak mi rendelkezünk, de egy embernek semmiképp se adunk.
5/11 Gőte válasza:
És egy ifjonc Idő Lordnak? Aki cserébe felajánlana egy kétfejű kecskét?
6/11 Dalek Traak válasza:
Már az Idő Lordok is dalekaniumot akarnak? Hát ez szörnyű.
(De veled titokban köthetek üzletet, ha megígéred hogy csak saját szükségletekre fogod a dalekániumot felhasználni.)
7/11 Gőte válasza:
Háhogyaviharba ne használnám saját szükségletekre? csak kell valami, amivel megkapálhatom a tyukokat! ... Ömm... Mert... a tyúk az a földi zöldség, aminek a gumóját szeletelve kisütik olajban, nemde?
8/11 A kérdező kommentje:
Hát nem egészen... :)
2012. nov. 1. 09:23
9/11 Gőte válasza:
Akkor már értem, hogy miért kotkodál, mikor beleharapok...
10/11 RodRigó3 válasza:
Tőlem. Csórtam egyet egy Dalektól. c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!