Első randinak jó ha elmegyünk a Tescoba?
Figyelt kérdés
csak azért gondoltam mert az a legolcsóbb és ha akar venni vmit akkor megveszem neki.
16f
2009. okt. 24. 12:42
82/398 anonim válasza:
édesem nézd! van leárazva libazsír! akcinyós! holnap lejár de hát na, gyorsan kell enni! a kenyír is jó árban van! óccsó! ha a teszkó előtt megesszük a zsírnak se lesz még furi íze...... szerintem tök romantikus:D
83/398 anonim válasza:
engem bezzeg a barátom nem visz el a tescoba XD
o.o
84/398 anonim válasza:
én odabasználak pedobear-nek , intézzen el gyorsan ;D
85/398 anonim válasza:
de ha már meg akartok enni egy romantikus szendvicset akkor a sarki hentesbe vidd ott sokkal finomabb a gépsonka és legalább a zsemlét a pékseggében vedd de most hogy így belegondolok milyen vicces lehet tesco-ba randizni:DDD
86/398 anonim válasza:
Úgy volt eddig, hogy holnap átmegyek a csajomhoz, de most már megvilágosodtam és tudom mit kell tennem... Elviszem a tescoba XD Kit érdekel a sex ha van vidijáték meg energy drink? -.- XD
87/398 anonim válasza:
vidd inkább a kínai ruhaboltba
tudzs neki venni leértékelt ....ruhát xd
88/398 anonim válasza:
Gratulálok a kérdéshez ez kegyetlen jó volt!
Én is végig reménykedtem hogy kamu, bár amilyen emberek vannak...
89/398 anonim válasza:
Hát itt nem a kérdező a hülye hanem ti ,mert benyelitek.BÁZZ.OMG.
90/398 anonim válasza:
te egy Isten vagy vazegh;ĐĐĐ komolyan annyit sírtam baz.megXDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!