Első randinak jó ha elmegyünk a Tescoba?
csak azért gondoltam mert az a legolcsóbb és ha akar venni vmit akkor megveszem neki.
16f
Figyelj haver, hadd kérdezzek pár dolgot...
Ha esetleg bejön neki a tesco (amit kétlek), és ha netán összejössz vele akk mi lesz késöbb?
Állandóan tescoba fogtok járni?
Vidijátékozni?
Tesco enerdzsi drinket inni?
"csak azért gondoltam mert az a legolcsóbb és ha akar venni vmit akkor megveszem neki."
és ha az egy könyv lesz pl 4-5000ért?
akk? megveszed?
kávézóba kijössz egy 1000böl
Én tudok egy jobbat és még ingyen is van!
Biztos az ottani tesco visszaváltóban is van ilyen hogy sörösüveg-gyűjtés és PET-palack gyűjtés, ill. alumínium pohár gyűjtés.
-sörösüvegek:25Ft/db.
-Pet palack:1-2Ft/db
-alumínium doboz: 2Ft/db.
Miután végigkukáztatok mindent, addigra tök jól megismeritek egymást, és lehet visszaváltani a gyűjteményt.
Összegyűjtötök 200-300 Ft.-ot, bementek a tescoba, vesztek tescos akciós zsemlét+tescos párizsit és tescos ásványvizet....és ingyen élvezhetitek a nagyvilági életet....
Na, hogy tetszik? Ennél jobban nem is járhatnál:)
jajj hagyjátok, kamukérdés :D:D
én is rohadt jót röhögtem rajta mit ne mondjak xD
milyen romantikus lenne elfogyasztani a tesco gazdaságos ízű májkrémes zsömlét :D:D:D .. te lennél az álompasi XD aznap már nem kéne uzsonnáznom xD
XDXD Ház ezen a kérdésen jót röhögtem..
Amgy tuti kamu kérdés..
ha meg nem , akkor nyugodtan eláshatod magad....Ez nagyon ciki..Ha már az első randin ennyire sajnálsz kiadni pénzt, mi lesz később?? Az első randin azon kéne agyalnod h minden tökéletes legyen , nem azon h hogy tudsz a legtöbbet spórolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!