Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek első randinak jó az a program hogy: lemegyünk strandolni a Balatonra, elmegyünk sétálni, kocsikázni, mc donald's-ba? Bővebben lennt.
"Az étterem egész más hangulat."
Megválaszoltad a saját kérdésed.
Én potom 50 évvel vagyok idősebb a kérdezőnél, és utálom a mekit. Elvből nem megyek oda, bár már előfordult, hogy ügyfelemmel a kérésére mekiben találkoztam. De nem hiszem, hogy ezt az ízlést rá kellene tukmálnom az unokámra. Ők érezhetik ott magukat egészen jól is, viszont nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy hagyományos étteremben jól éreznék magukat. Sőt, első randevún szinte biztos, hogy nem. Ugyanis rengeteg, számukra idegen behatás, inger érné őket, ami elterelné a figyelmüket egymásról. Ha majd összeszoktak, egyszer azt is kipróbálhatják, hogy milyen egy igazi kisvendéglő vagy jó étterem.
Ami a nagyobb probléma, a becsapás. Az a kérdés, hogy ez mi volt. Ha jelentéktelen apróság, akkor el kell felejteni, Ha viszont olyan, ami jellemhibából adódik, az nálam kizáró ok lenne. A jellem ugyanis nem változik meg.
Jó lenne többet tudni arról, hogy mi volt ez a becsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!