Első randinak jó ha elmegyünk a Tescoba?
csak azért gondoltam mert az a legolcsóbb és ha akar venni vmit akkor megveszem neki.
16f
Figyu! Én is voltam 16 éves. Randiztam egy sráccal. Tök aranyos volt. Nem ismerte Bp-et csak a Westendet. Találkoztunk aBlahán(Oda még betalált a piros 7essel az Eteléről,oda jött be a busza).Mondta menjünk el a Westendbe.Azt tudni kell szeretem a tetőkert miatt a Westendet. De egyébként nem vagyok plázacica csak ha onnan megyek haza vonattal akkor beugrok vagy wc.... vagy kis Meki vagy egyebek.
Elmentünk.Ott mondta hogy akar venni piát mert szomjas. (Volt nálam fél liter tea)Mondtam menjünk. Erre mit vett a drága? EGy kis üveges Hubertust! meg egy barackpáleszt. ! S mondta van kedvem vele meginni.Mondom soha! Kimentünk a tetőkertbe s ott megitta mindkettőt 16évesen. Én meg szörnyülködtem. Mondtam neki vársz 10percet elmegyek wc-re. Elmentem,ő megvárt fent. El is huztam a csikot. Nekem nem kell olyan pasi aki már 16 évesen vedel.Főleg hogy a barátja maga helyett küldte el a srácot hogy ismerjen meg. Szerintem inkább plázázzatok egyet.1000 ft-ból kijön a kávézó.Vagy Duna part.. Az jobb:) Remélem meggondolod magad! Egy olyan lány aki még csak 2szer ivott alkoholt! =(24/L)
19.05,
Akkor biztosan jó helyre mennek a Tescoba, mert ott nem kapnak legalább alkoholt. Pfúj, micsoda dolog inni ilyen fiatalon...
:D
Elfelejtettétek, hogy be van kamerázva?
:D
hahaha :DD
te hülye vagy :D
lééégy a férjem :É:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!