Első randinak jó ha elmegyünk a Tescoba?
Figyelt kérdés
csak azért gondoltam mert az a legolcsóbb és ha akar venni vmit akkor megveszem neki.
16f
2009. okt. 24. 12:42
141/398 anonim válasza:
IMÁDLAK, kérdező!!!! Akkora barom vagy, h az kész... :D Van egy jó napom...huh, ezt még biztos végigolvasom egy párszor... xDxDxD xDDD xDDDD xxDddXDDXDxDX dXdXDXdD xDxdxdxDxdxDxDxDxDxD
Legyen még ilyen kérdésed!!!! :D Csókoltatlak xD
142/398 anonim válasza:
ez nagyon nagy volt xDDDD pláne az a rész, hogy gondoltad veszel pár zsömlét és megeszitek egy padon xDDDDDDDDDDDD
143/398 anonim válasza:
Nagyot ütött...gondolkodtál már a story megfilmesítésén???
TESCO!?!?!?! eszemfaxommegáll xDxD
144/398 anonim válasza:
Szivi, sajna azt a profilomat amivel ezt írták törölték, de azért örülök h tetszett:D
145/398 anonim válasza:
még mindig írnak ide?nem semmi!am tényleg vicces ez a kérdés!
146/398 anonim válasza:
celebkérdéslett belőle :D
nagy arc lehet a kérdező :)
összejönnék vele,vigyen el engem is a tescoba :)
148/398 anonim válasza:
Kénytelen voltam elolvasni az összest xD nagyon nagy, kipróbálom (y)
150/398 anonim válasza:
Ne TESCOba hanem a SPARba vigyed! Annak az áraival most semmi nem versenyezhet :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!