Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lehet fiú-lány barátság? És...

Lehet fiú-lány barátság? És ha igen, miért nem?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha valamelyik jól néz ki: Nem, mert az egyik mindig többet akar, sajnálom de ez az én véleményem :) persze ha a személyisége az illetőnek eléggé lelombozó akkor a külső már mindegy.de az ember könnyen elcsábul, bár velem még nem történt meg, de lenne pár híres pasi aki miatt én is felrúgnám a barátság szabályait... XD
2009. okt. 22. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem létezik fiú lány barátság.
2009. okt. 22. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze h lehet, nem is egy barátom van illetve haverom:) Vagy 8 biztos van, nagyon jókat tudunk beszélgetni, és nem jönnek őkse és énse zavarba ha bármilyen ügyről is van szó. Simán meglehet beszélni!
2009. okt. 22. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze. Szex előtt vagy után.
2009. okt. 26. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet, azért nem mert nincs, a polgár jenő hivatalba a
2009. nov. 4. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs, ha van, az igaz barátságnak nem nevezhető szerintem, de ez csak az én véleményem.. Nekem van több fiú ismerősöm, akikkel jókat szoktam beszélgetni, de mind mondta, hogyha úgy alakulnának a dolgok, ők bepróbálkoznának nálam..:S És iylenkor már kicsit tartom a távolságot, nem akarom, hogy félreértsenek. Akiben meg teljes mértékben megbízom, jól érzem magam vele, azzal többet is el tudnék képzelni, mint barátság, mert a vonzalom meg van.. szóal ne mtudom, hogy az abrátságnak nevezhető- e. :)
2010. aug. 29. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!