Normális a bátyám, h szereti a saját szellentésének a szagát?
ó b.meg 3-as :D nincs a női havi vérzésnél undorítóbb számomra a világon :S kösz hogy írtad majd' ideokádtam xd
én a karomat szoktam szagolgatni mert jó szaga van, "hogy mondjam el hogy vágyom rád, hogy szeretem a bőröd illatát :D"
Na és az vajon mennyire aberrált, ha valaki egyszerre szereti,
-a menstruációs vér szagát,
-a puki szagát,
-a saját izzadt hónaljának a szagát? :)
Természetesen attól még fürdik rendesen, használ dezodort, cseréli normális gyakorisággal a betétet és más orra alá sem szellent, hogy azok is élvezhessék a szagot... na de mégis! :D
Én lány vagyok, és szeretem a saját pukim szagát. És legtöbbször ugyanolyan, ha már számomra is kellemetlen, akkor tudom, hogy valami nem okés odabenn. És kb tudom, hogy milyen szag, milyen problémára utal. :D
Szeretem a kezem illatát, a talpamét is. De jó az is, mikor egy náthás betegségből gyógyulok ki, és a végefelé valahogy más lesz az orrom szaga belülről.
Nagyon illatmániás vagyok, és ha egy fiúnak nem jön be az illata, a saját illata, akkor esélytelen.
Nade, vissza a tárgyhoz, igen, normális. Főleg ha nem henceg vele mindenkinek úton-útfélen :D
3 Fúj, én utálom a menzesz szagát, irtózok tőle. Mindig majdnem elhányom magam, amikor betétet cserélek. Blöá:S
De a saját izzadtság szakomat szeretem. Az a fura, hogy nyáron ömlik rólam a víz, de nem érzem büdösnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!