írnátok cikis sztorikat? :D
Egy csoporttal mentünk síelni, és egy villában szálltunk meg. Volt egy srác (nem tagadom, helyes volt) és amikor elmentem a társalgó előtt, hallottam, amint mondta a haverjának a nevem, és utána mondta, hogy "na, nekem az a csaj tetszik". Gyorsan elmentem onnan, de a liftnél összefutottunk. Nem bírtam ki, ezért elkezdtem, mert "tudtam", hogy tetszek neki:
Helló! Az előbb hallottam, hogy mondtad a barátodnak, hogy tetszem neked, és...-itt félbeszakított
-Te meg ki vagy?
Amilyen gyorsan csak tudtam, eltűntem onnan, és egész héten elkerültem...
Amikor angol szóbeli érettségin nem angolul hanem magyarul angol akcentussal kezdtem el felelni. A feleletem már 1 perce ment, amikor megszólal a vizsgabiztos:
-Péter, ezt mos komolyan gondolja?
Annyira égő volt. Az igazgató a tanárunk vér vörös fejjel nézett rám, hogy vizsgabiztos előtt ilyen szégyent hozok rá.
Nagyobb társasággal beültünk délután egy csehóba. Iszogattunk, beszélgettünk, egészen jól éreztük magunkat. Körben ültünk egy asztalnál, és velem szemben egy helyes srác ült. Az egyik barátom valami poénos sztorit mesélt, én meg akkorát röhögtem, hogy a rágóm kilövellt a számból, egyenesen a szemben ülő srácra. :D. Azóta sem tudom hogy történt, de aznap éjjelre megkaptam a Csula
becenevet, a srác meg azt mondta legközelebb inkább ne jöjjek.
Osztály kiránduláson voltunk, egy erdei táborban..
Kicsi volt ház volt, a hálószobák pedig a padláson foglaltak helyet, ahonnan egy meredek, rozoga falépcső vezetett le az udvarra, ahonnan a Wc is nyílt.
Már javában éjszaka volt, olyan 1 óra körül, kint szurok sötétség, mikor mi hárman, lányok elindultunk wcre.
Először egymásnak mentünk, majd a korlátank, és ekkor G.(aki melleselg az osztály első) felkiáltott jó hangosan: Basszátok meg!
Kössz, majd máskor. -hagzott válasz.
Ekkor ismét megbotlottunk a lépcsőn, és kis hijján legurultunk, de végül épségben leértünk, kisebb nagyobb koppanások közepette.
Ekkor a sötét messzeségből csak a az osztályfőnökünk, és a kísérő tanár hangja hallatszott, akik egy padról nézték végig az eseményeket, és jól kiröhögtek minket. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!