Cikis sztorikat meséltek?
Mindig is gyors volt az emésztésem, így sok szarral kapcsolatos történetem van.
1. szaros történet: Egyszer dzsaltam hazafelé a piros NDK-s kempingemmel még 2.-ba, már indulás előtt szarnom kellet.Elindultam hazafelé és majdnem hazaértem, amikor a záróizmom már nem bírta a terhelést és elengedett.Csak úgy ömlött a szar, így szaladtam be a WC-be, majd letoltam a gatyámat, amit addigra szín barnára fostam.Ez után lezuhanyoztam, majd kimostam a ruhákat.
2. szaros történet: Miután végeztem a szarással, törléssel, felálltam a WC ülőkére, hogy levegyem a polcról az spray-t amikor hirtelen telitalppal beleestem a WC-be( nem volt lehúzva)
3. szaros történet: 6.-os koromban voltam nyáron hittan táborban.Éjszakai túrára mentünk.Kiértünk a falu ( Dédestapolcsány) határába és mrgálltunk pihenni. Járkáltam ott jobbra-balra, majd észrevettem egy vakondtúrást az út szélén.Akkoriban nem szerettem a vakondokat, mivel tatám mindig arra tanított, hogy a vakondok szemét állatok és le kell taposni a vakondtúrást.Akkor is így tettem, páros lábbal ugráltam rajta, majd rá pár másodpercel retentő büdös tehénszarszag árasztotta el a csoportot. majd mindenki a tehénszaros cipőmet nézte.Leülten, majd egy gallyal hosszú küszködés ársn lekapargattam róla a szart.
4. szaros történet: Akkori barátnőméknél aludtam.Vacsorára gombás milánói volt.A gombától nekem mindig hasmenésem lesz pár óra múlva.Ezt tudtam is, de udvariasságból megettem azért, hátha most az előtte elfogyasztott keksz megfogja a dolgot.Sajnos nem így történt, ezért fél 12 körül kimentem a WC-re.Szép nagy visszhangzós WC volt és hát próbáltam én óvatosan engedni, de nem igazán jött össze.Jó nagyokat rottyantottam, hallottam, hogy a csajom a fal túloldalán majd meg szakad a röhögéstől.Számomra nem volt ilyen vicces.Utána egy jó ideig rotyinak vagy ratykonak hívott.
-tavaly az országos általános iskolai krikett versenyen nagyközönség előtt fejbedobtam egy gyereket a labdával.
-5.-ben órák után jöttem lefelé a lépcsőn, majd megbotlottam és haverjaim előtt legurultam a lépcsőről.
Döntsetek melyik a legcikibb.
Nem kell, utólag nekem is vicces.
Meg amúgy is szeretem, ha nevetnek rajtam, az iskolában is szoktam ökörködni, meg trollkodni úgy, hogy még a tanár is röhög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!