Tudtok mondani vicceket, cikis sztorikat, és egyebeket?
Én egyszer amikor a legjobb barátomnál voltam egyszer csak elkezdtem "sorozatot" fingani!!
Az LB-m annyira röhögött hogy az orrán jött ki a narancslé
amit ivott és én is annyira nevettem hogy nem bírtam abbahagyni a fingást ő meg ezen nevetett én is és így tovább...nagyon szar érzés volt...
Volt egy másik is amikor a legjobb barim tesója csinálta a
"sorozat fingást" de ő a röhögéstől...
én multkor zh-rók kifutottam fosni. Ahogy kaptam le a farmerom, már izzadt a fejem és mint az ágyu kettéfostam a wc tartályt és a gatyómba is ugrott egy kis szargalacsiny
BME Oktató
Ez inkább vicces sztori lesz:
Egyszer elmentem burgerezni haverommal,megláttunk két embert,akik csókolóztak,haverom röhögött egy roh@adt nagyot.
Észrevettek.Elkezdtek kergetni futottunk vagy 10-20 métert és a férfi megbotlott es elesett.Haverom mutatott fuck you-kat.Gyorsan elfutottunk.Megvettük a hamburgert és a férfi kiverte a hamburgert a kezemből és ő mutatott csúnyákat.Arra ment egy rendőr,megállította a férfit és mi elmentünk.Visszaúton egészvégig röhögtünk...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!