Tudtok mondani buszvezetős sztorikat?
Egyszer a Sopron - Balatonfüred vonalon a busz Veszprémben állt a pályaudvaron. Már hazafelé indult Sopronba. Egy pasi már kb. 5 perce böngészte a buszon a kiírást, hogy hova megy. A táblára ez volt kiírva: Balatonfüred-Veszprém-Pápa-Csorna-Sopron. Emberünk 5 perc után megkérdezte a buszsofőrt:
- Budapestet nem érinti?
Mire a sofőr:
- Olvasta ott, hogy Budapest?
- Nem.
- Akkor? Mert az egy dolog, hogy a térképhez tök hülye, de nem gondolja, hogy egy olyan sz*ros kisváros, mint Pest, esetleg ki lenne írva?!
A pasi szó nélkül elkullogott.
Remélem ilyesmire gondoltál. :)
mármint megtörtént esetekre
Vagy ez az volt?
Énekem sok van:DD
1. reggel megyek suliba: xy megálló, első ajtó nem működik, második elromlott, harmadik meg negyedik nincs, mert ez egy busz és nem villamos.
2. Sasadnál megáll a busz: Elnézést, technikai problémák adódtak. * A busz áll vagy 10 percet * csak elfelejtettem bedugni a kulcsot!
3. (ez már nem velem volt) Le ejtőn megy a busz a sofőr ki dob egy nem igazi kormányt és azt mondja : Basszus a kormány! leesett! meg mit tudom én. Persze mindenki pánikolt, amikor nem történt semmi.
4. Szeptember 1 buszsofőr: de nehéz az iskola táska... énekelve
5. "Hölgyeknek szép vöröst rózsát, ezért most megérkeztünk a tulipán utcára"
01:54-es vagyok
meg amikor felszálltak : Köszöntjük az új utasokat a süllyedő hajón!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!