Tegnap láttad a Slendermant?
Tegnap SEM láttam.
Viszont éjszaka éreztem, ahogy hosszú pókujjak simogatnak, és egy hosszú pókmicsuda megérinti az ágyékom. Pókszerűen sikoltozósan fantasztikus gyönyör volt!
Jaja épp a negyedfrekvenciáshomálytizedelőt szereltem mert baj volt a gumicirkulációspenészkanyarstabilizátorral mert nem működött a penészkanyarstabilizáthorkapitulációspén
iszalakúbotkormányízesítő. Na akkor feltörte a egyenesgörbehajlamúfúzíciósnyílászárat és egyenesen a WC-re rohant.
Én egyszer meghívtam döghúst inni, amikor Songoku fejbelőtte egy zsebkéssel, de sajnos a Dovahkiin segített elmenekülni gokunak. Ekkor megfogtam Slendy egyik csápját, és feldugtam Kiszel Tünde orrlyukába. Eközben Vona Gábor épp a fészbukkot tolta, tehát nem maradt ideje, hogy harcbaszálljon a nácizombikkal
Slendy szerencsére időben használta a füstölt csirkebelet, így nem került sor újabb szélerőműkatasztrófára csernobilban...
egyzser bejött a házamba mert furcsa hangokat HALLOTT a szobámból, mikor benyitott MEGLÁTTA, amint épp szeretkezünk. Elég nagy pofátlanság volt tőle...
De ez még a kisebb gond....
Ellopta a szemét a távirányitomat, és azóta mindennap beáll az ablak elé és kapcsolgatja a tv-t-.-"
Elegem van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!