Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tegnap láttad a Slendermant?

Dragos5595 kérdése:

Tegnap láttad a Slendermant?

Figyelt kérdés

2013. júl. 4. 13:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
XD még jöhetnek
2013. júl. 5. 11:27
 12/24 anonim ***** válasza:

Tegnap SEM láttam.

Viszont éjszaka éreztem, ahogy hosszú pókujjak simogatnak, és egy hosszú pókmicsuda megérinti az ágyékom. Pókszerűen sikoltozósan fantasztikus gyönyör volt!

2013. júl. 5. 12:11
 13/24 anonim válasza:
Már egy hete nem láttam, de most hogy mondod, szerintem áthívom sakkozni xD
2013. júl. 5. 13:28
 14/24 A kérdező kommentje:
Én egyszer CS-zni hívtam át.
2013. júl. 5. 15:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Mindig megver a Honfoglalón. A piszok.
2013. júl. 6. 01:33
 16/24 anonim ***** válasza:
64%
Én lefeküdtem vele. De pofátlan volt az ágyban, folyton a hülye csápjaival csesztetett....
2013. júl. 6. 19:04
 17/24 anonim ***** válasza:

Jaja épp a negyedfrekvenciáshomálytizedelőt szereltem mert baj volt a gumicirkulációspenészkanyarstabilizátorral mert nem működött a penészkanyarstabilizáthorkapitulációspén

iszalakúbotkormányízesítő. Na akkor feltörte a egyenesgörbehajlamúfúzíciósnyílászárat és egyenesen a WC-re rohant.

2013. júl. 6. 20:52
 18/24 anonim ***** válasza:
57%

Én egyszer meghívtam döghúst inni, amikor Songoku fejbelőtte egy zsebkéssel, de sajnos a Dovahkiin segített elmenekülni gokunak. Ekkor megfogtam Slendy egyik csápját, és feldugtam Kiszel Tünde orrlyukába. Eközben Vona Gábor épp a fészbukkot tolta, tehát nem maradt ideje, hogy harcbaszálljon a nácizombikkal

Slendy szerencsére időben használta a füstölt csirkebelet, így nem került sor újabb szélerőműkatasztrófára csernobilban...

2013. júl. 8. 00:22
 19/24 A kérdező kommentje:
Dragon Ball, mi?
2013. júl. 8. 10:19
 20/24 anonim ***** válasza:
57%

egyzser bejött a házamba mert furcsa hangokat HALLOTT a szobámból, mikor benyitott MEGLÁTTA, amint épp szeretkezünk. Elég nagy pofátlanság volt tőle...

De ez még a kisebb gond....

Ellopta a szemét a távirányitomat, és azóta mindennap beáll az ablak elé és kapcsolgatja a tv-t-.-"

Elegem van már.

2013. júl. 8. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!