Dragos5595 kérdése:
Szerinted jól kitalálta az ürge? XD
Figyelt kérdés
Slender megidézése:
Éjszaka kezet mosol, tükör elé állsz, kimondod 3X, hogy SLENDERMAN [szlendörmen] és megfordulsz, és ott lesz
2013. júl. 4. 11:38
1/11 A kérdező kommentje:
XD szóhoz sem juttok, mi. XD
2013. júl. 4. 11:47
3/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem is onnan vette az ötletet, de én szoktam nézni
2013. júl. 4. 12:16
5/11 A kérdező kommentje:
Semmi. Nem tudom honnan veszed, hogy ez MineCrafttal kapcsolatos
2013. júl. 5. 15:19
8/11 anonim válasza:
Onnan vettem hogy benne van a minecraft témában xD De mind1
9/11 anonim válasza:
Már meg se haragudj de ki a búbánatos pitymalag fog fel kelni az éjszaka kellős közepén csak azért,hogy ki menjen a mosdóba ki mondja háromszor "SLENDERMAN" nevét és megforduljon?
10/11 anonim válasza:
napleventekor mosdóba mentem. pöttyös bögrébe a kezemben és egy tollal hogy egy trrol arcot rajzoljak slendire: [link]
a bögre meg h neki vágjam a fejénekXD szlendörmen,szlendörmen,szlendörmen semmiXD majd este aszt jól adok a pofájánakXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!