Ki volt az a aki kitalálta a youtube-on a videó elötti reklámokat?
Figyelt kérdés
gyűlölöm2013. jún. 13. 06:59
1/7 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudok válaszolni. De ha megkérdezed, hogy lehet a reklámokat eltűntetni, abban tudok segíteni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem mindenki gyűlöli. A reklámok azonban arra valók, hogy a feltöltő és maga a youtube pénzt keressen vele. Ha el akarod tüntetni, van rá megoldás, de gondolj bele: 5 másodperccel pénzt szerzel nekik, így a youtube továbbra is fennmarad, ugyanis akik üzemeltetik a szervert, a reklámokból bejövő pénzből fizetik.
3/7 anonim válasza:
Aztán amikor a reklámozó termékét/szolgáltatását megveszed, akkor te is kifizeted a reklám költségét. + a youtube hasznát.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom de a reklámokból tartják fent az oldalt , szóval jobb ha megnézed azt a pár másodpeces reklámot ha még sokáig akarsz youtuben videót nézni >:D
5/7 anonim válasza:
Használj AdBlock-ot vagy AdBlock Plus-t. Chrome-on használom, azóta nem kellet YT reklámot néznem.
6/7 anonim válasza:
Ahogy az előttem író is irta tedd fel az Adblock ot aztán fele ennyi b*zi reklámot sem fogsz látni...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 19. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!