A férfi logika ennyire veszélyes? (bővebben lent)
Hej ho,l. Nekem sötét szöke az barnának vagy szökes-barnának vagy barnás-szökének monthattó hajam, van de igazábol szöke a pallatina szerint sötét szöke. De most nem ez a fontos. ha nem nekem is elmonta valaki az ferfi logikát is megérttem de nem haltam még belle. Köszönöm
Ui. Bisztos a nö hülye volt de biszti ,hogy nem szöke
Például itt egy tipikus férfi logika:
A nő ne pasizzon ne menjen bele 1 éjszakás kalandokba mert különben ribanc. Ellentmondása: Miért nem találok olyan nőt aki benne lenne 1 éjszakás kalandba?
Mos pasizzon vagy ne pasizzon? Szabad vagy nem szabad?
3.
Attól függetlenül meglátszik. :)
Az a he[LY]esírás! WOW!
Megtanítasz rá?!
Teljesen mindegy, hogy férfi-e vagy, hogy nő-e, a logika nem ettől függ. Én férfi vagyok, mégis elég sokszor nem értem meg a férfiak logikáját, és így vagyok a női logikával is.
Sok az ember, és mindegyiknek más a véleménye, annyi csak a különbség, hogy sokan leutánozzák egymást, ezért tűnnek hasonlónak, valamint a hasonló típusú emberek hasonlóan viselkednek, én például már nagyjából tudom milyen típusú nőket és férfiakat kell elkerülni.
Ha meg valaki megkérdez valakit, hogy ezt meg ezt miből gondolja, akkor nem kell rá válaszolni, mert az emberek hajlamosak egyfolytában sértegetni mások logikáját. De hát a többségnek ez a logikája. Egyszerűen rövid választ kell adni, és a többire meg ne legyen kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!