Most kezdem az óvodát. Gáz, hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Segítsetek, mert szerintem ki fognak nevetni még az óvónők is ezért!2009. okt. 4. 20:20
1/15 anonim válasza:
Nézd az óvónők megértőek,de a dadusok....Ők aztán nem....
:D:D:D
Azon a kérdésen én is kiakadtam amúgy.
2/15 anonim válasza:
ÚÚúú neee nagyon gáz !!! Én már bölcsiben elvesztettem, ki fognak cikizni! XD
Egyébként lol a kérdés ...
3/15 A kérdező kommentje:
:(( Gondoltam, hogy nagyon ciki vagyok. Eddig csak orál volt, de megígértem magamnak, hogy a negyedik szülinapomig el kell veszíteni, mert különben mit szólnak meg amúgy is!! Várom a jelentkezőket!! Mindegy, hogy lány vagy fiú. :DD
2009. okt. 4. 20:31
4/15 anonim válasza:
én már tavaly óta ovis vagyok, hát engem nagyon cikiznek amiért szűz vagyok, de van még egy 2-os ugyanilyen ciki haverom... az édes hármas belefér? 5/F
5/15 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy kamu. Én már nem lepődnék meg, ha valaki 13 évesen ilyet mondana.
Te 5 éves férfi, nagyon ciki, hogy 5 évesen szűz vagy. D*gunk? :D
2009. okt. 4. 20:40
7/15 anonim válasza:
második válaszoló vok... 4éves nő XD, tapasztalt, ha gondolod beszálok veled az "5 éves férfiak" mellé !! :D
grupeeen !! XD
8/15 anonim válasza:
De béna vagy! Én még járni se tudtam, de már 3 csajjal is csináltam egyszerre. 3,75/F
9/15 anonim válasza:
hát én mit mondjak?sok sérelem ért h szűz vagyok :(
96/l
10/15 anonim válasza:
és hogy ne legyen off nagyon gáz de tényleg ez mán hélium xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!