Hogy javíthatnék ezen a helyzeten és mit kezdjek a banyával?
Figyelt kérdés
nem hiába hogy még csak kamasz vagyok, de nem is sikerült még nekem soha semmi. pedig olyan szomorú és fura dolgok történtek velem hogy netovább. beszélték felőlem az emberek hogy csudagyerek vagyok, meg hogy bár akasztottak vóna föl kétnapos koromba mer nem lesz belőlem becsületes ember se így se úgy. anyám mindig azt mondta javuljak meg mert előbb utóbb elvisz az ördög. elszegődtetett a Szabó bakterhoz tehénpásztornak mert hogy olyan nehezen élünk. nem tudtam mit tenni, mennem kellett a patással valami lókupec volt ez csak az egyik lábán olyan patkó volt mint az ördögnek. nem szeretek én itt lenni. a ténsasszony a bakter anyja éheztet. kevés a kenyerem, kevés a szalonna... azt mondta a patás ha nem tetszik a szógálat szökjél meg bátran, harmadnapra újra elszegődtetlek az útkaparóhoz. hátott sem lenne jobb helyem úgy érzem. hogy javíthatnék a helyzetemen?2009. okt. 3. 15:38
11/14 anonim válasza:
indul a bakterháááááz :DD szeretem azt a filmet ucsitesóimmal néztem meg vagy 2 éve :DD nagyon jó volt!
szakadtunk :D
L/12
12/14 anonim válasza:
Szegődj el bokaficamjavitósegédnek,az jó mesterség.
13/14 anonim válasza:
Vedd el a seprüjét amivel szokott utazni.
14/14 anonim válasza:
Menj vissza a banyához és tedd bele a babona madzagot a levesibe. ha nem jön össze menj haza anyádhoz, amúgy is találtál egy bugszát. : ) : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!