Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vehetek levegőt? Ihatok...

Vehetek levegőt? Ihatok vizet? Fürödhetek? Szabad sepregetnem?

Figyelt kérdés
Véletlenül rácsaptam a hasamra a kezemmel,akkor most egy tenyérnyom lesz a gyerekem fején?Árthat a babának,ha porcelán tányérbol eszem nap,mint nap?Már nagyon nagy a hasam,akkor lehetek terhes vagy csak puffadás?Ha terhesen megijedek riadt képű lesz a gyerekem?Árt a babának ha pisilek vagy kakilok?Hol fog kijönni a babám és mikor lesz lyuk a nunimom amin majd kijön?Nem árt a babának,ha hülye az anyja?A baba hova fújja ki a szájábóll az elhasznált levegőt?Baja lesz a babámnak ha 38 hetesen szülöm meg,mert az orvos későbbre írt ki?
2013. máj. 11. 14:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
:)
2013. máj. 11. 15:15
 12/32 anonim ***** válasza:
94%
és hullámvasútra se ülj, mert a gyerek telerókázza a hasadat. belülről :P
2013. máj. 11. 15:30
 13/32 A kérdező kommentje:
Még mindig félek!Ha az orvos elnézte éés nem vagyok fél idős terhes?Ha nem is vagyok terhes?Árthatok a babának,ha 8 hetesen megtudom,hogy fiú?És ha fel kel a Nap egészséges lesz?
2013. máj. 11. 15:59
 14/32 anonim válasza:
95%

Messziről kerülj el minden embert, állatot, a többi kisgyerekest, mert mind-mind árthatnak a magzatnak!

Ne takaríts, ne hajolj le, ne nyújtózkodj, ne feküdj hasra, se oldalt. Ne indulj el sehová sem, mert mi van, ha útközben megszülsz?! Ne nézz rá szegényre, betegre, öregre.

Minden orvosi vizsgálat előtt görcsölj, hogy vajon borotváld, vagy ne borotváld le a nunit...stb...stb...stb.

Vigyázz, a terhesség súlyos betegség!!! :)

2013. máj. 11. 16:00
 15/32 anonim ***** válasza:
96%
És ha még nem vagy terhes, de fiút akarsz, akkor teliholdnál kell csinálni pontban éjfélkor és utána háromszor meghajolni kelet felé.
2013. máj. 11. 16:02
 16/32 A kérdező kommentje:
Utolsón úgy felröhögtem,hogy felébredt a gyerek a hasamban!Remélem nem lesz baja XD
2013. máj. 11. 16:48
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Befosok annyit nevettem :D :D :D

De ne feledd nyers húshoz sem szabad érni, mosni, takarítani Isten ments mert a végén tisztaság lesz körülötted és hamarabb születik meg. :D

Te jó ég de tényleg annyi ilyet olvasni h hátborzongató!!!!!!!

2013. máj. 11. 17:02
 18/32 anonim válasza:
100%
Végre egy olyan kérdés, amin jóízűt lehet nevetni:) Köszi Kedves Kérdező:)
2013. máj. 11. 17:06
 19/32 anonim ***** válasza:
2013. máj. 11. 17:07
 20/32 anonim válasza:

Vègem van!!...........XDXDXD Kelet felè.....èn azt hittem Nyugat felè kell.

Na akkor már èrtem mièrt lessz lányom.

Nagyon jòkat vidulok.Írjatok mèg. 23hkm

2013. máj. 11. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!