Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes vagyok fürödhetek...

24 hetes vagyok fürödhetek vagy csak tusolni lehet?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
persze furodhetsz ne tul forroba es ne tul sok habfurdoben a furdes lazit jot tesz a hatfajasnak is. Az eges zterhesseg alatt szabad furodni egesszen burokrepedesig de csak sajat tiszta kadban.tiszta viz nem fertoz es nem megy be a babahoz.
2012. okt. 13. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok, és minden este fürdök kádba....semmi bajom:-) ez lesz a 3. gyerek az elsőnél zuhanyoztam mert azt hallottam, h nem lehet fürödni, aztán a 2. nál már végig fürödtem és rájöttem micsoda hülyeség az hogy zuhanyozni lehet csak. Tehát fürödj nyugodtan:-)
2012. okt. 13. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
ln 24 hetesen beszélni se tudtam, nemhogy írni
2012. okt. 13. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:

En is azt hallottam h nem ajanljak, de most hogy huvosebb van nekem kell a furdes. Nem maradok benn sokat, de furdok. Nagyon jolesik. Azert a babat sok minden vedi nem megy be olyan konnyen oda barmi.

29h km

2012. okt. 13. 11:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
3as! most sem tudsz írni!! :D
2012. okt. 13. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:

szuleszno: nyugodtan furodhettek akar a vajudas alatt is hiszen kulfoldon sok anyuka szul vizben!!!

A langyos furdo lazit oldja a feszultseget igy jot tesz a mamanak babanak.Termeszetessen tiszta kadban furodjetek es te tul forro vizben de azt egy kismama soha nem szereti.

Boldog aggodasok nelkuli varandosagot kivanok es relax a terhesseg termeszetes allapot nem kell tul aggodni es tul orosolni.Tedd ami jozan eszed szerint jo neked es jolesik.

2012. okt. 13. 11:39
 7/9 Kissbe ***** válasza:
Én veszélyeztetett 22hetes vagyok,és tilos fürdenem sajnos.Az elejétől kezdve nem lehet.
2012. okt. 13. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Szülésznő:

Nem teljesen igaz amit írtál, én kismama vagyok és imádom a forró vizet pláne most, hogy 16 fok van a lakásban.

Igaz, nem is fürdök sosem, csak zuhanyzok.

2012. okt. 13. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
soha egy kismama sem ult olyan forro vizbe ami kellemetlen lett volna neki
2012. okt. 13. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!