Nyomi srácok, akiknek naphosszat itt sír a szájuk? .
2013. ápr. 20. 11:13
11/16 A kérdező kommentje:
sokkal több kommentet vártam, vagy napi 10 nyomika picsog itt.
2013. ápr. 20. 16:01
12/16 anonim válasza:
14: Jaj, bocsi, hogy csak ilyen későn reagálok, tudod nem voltam gépnél, egy rendezvényen voltam kb. idáig, és próbáltam ismerkedni... De mivel rettenetesen ronda és ocsmány vagyok nem jött össze, pont ahogy számította rá, hiszen a lányoknál csak a kinézet számít. Megnéztem a videót, és nagyrészt nem jellemző rám. Egy dologban hasonlít csak, illetve még abba sem teljesen: egy név volt a telefonjában, nekem még annyi sincs :D
13/16 A kérdező kommentje:
akkor neked aztán tényleg fontos a telefon. :-)
2013. ápr. 20. 16:57
14/16 A kérdező kommentje:
milyen rendezvény volt amúgy? városligetbe a virágültetősdi? oda én is kiakartam menni, de egyedül semmi hangulatom. :-/
2013. ápr. 20. 17:00
15/16 anonim válasza:
Milyen jó, hogy nem mindenki pesti... :D Egy megyeszékhelyen élek, ahol szintén volt rendezvény a föld napja alkalmából (mert vidéken is szoktak ilyet tartani). Na, ott voltam. De persze éljen a sztereotípia, hogy aki 26 évesen még nem tudott összehozni egy randit sem, az nyilván csak azért van, mert soha nem jár el sehova, csak otthon veri a billentyűzetet.
16/16 anonim válasza:
Én nem sírok, inkább csak piócáskodásból vagyok itt. Ti nem szerettek piócáskodni, vagy rovarkodni? (férgeskedökre nem vagyok kiváncsi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!