Azért még barátok lehetünk?
Figyelt kérdés
ok, tudomásul vettem hogy nem...végülis számítottam is erre mert tudom hogy nézek ki meg milyen vagyok de megkérdeztem hátha..de azért még a barátság megmaradhat?2009. szept. 20. 10:58
1/10 anonim válasza:
Szó sem lehet róla, potosan tudod, hogy mit tettél velem:(
2/10 anonim válasza:
Kizárt! Utállak! Gyűlöllek! Soha többé nem akarlak látni... :(
3/10 A kérdező kommentje:
:(( nekem nagyon fontos vagy hidd el! semmi rosszat nem akartam ezzel:( elismerem milyen hülye voltam és már nem tudom visszacsinálni pedig szívesen megtenném azt is akár csak ne haragudj:((
2009. szept. 20. 11:08
5/10 A kérdező kommentje:
jajjmá..:/
2009. szept. 20. 12:13
6/10 anonim válasza:
Összejöhetünk megint egy sörre, de szerintem nem biztos, hogy lehetséges, hogy talán.
7/10 anonim válasza:
jaaaj..felejtsük el..h ráléptél a cipőmre..nem baj télleg:)
:D
10/10 anonim válasza:
ajjh basszus de ezt mindenki előtt ne kérdezd :( ajjh istenem.... figyelj... megbeszélhetjük ezt a barátság témát meg minden... de hááát izéé ha lesz*psz nagyon szívesen folytathatjuk a barátságot ;) Szeretlek :$(L) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!