Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés

2013. márc. 25. 14:43
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
25-ös : szerintem nem én voltam :( :DD
2013. márc. 30. 20:47
 32/47 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek.Te nekem nagyon gyanús vagy,a személy leírás is rád hasonlít.Engem nem etetsz meg azzal,hogy tagadsz.Igenis TE voltál.Ja,igen,és most mit csinálsz a megkopaszodott fejeddel?Sapkát húzol rá vagy parókát viselsz?A " szépséged " odalett. :D :D Írd át szerintem a kérdésed ilyen formára : Szerintetek csúnya vagyok ?
2013. márc. 31. 08:22
 33/47 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem még egy kérést.Légyszíves,tegyél már fel végre magadról valami képet vagy grafikát,hogy eltudjam dönteni milyen is vagy?Húzol itt minket az agyatlan kérdéseddel inkognitóba vonulva.Szerintem, másoknak is könnyebb dolga lenne ha látnának téged és lehetne kritizálgatni.Például : -nem áll jól neked a kopaszság - ferde szemmel hogy látsz? - akkora az orrod,hogy előbb ér oda mindenhova mint te - stb :DDDDDD Most azt mondod,én vagyok a rossz indulatú kis malac?Igazad van,tényleg az vagyok. :)
2013. márc. 31. 08:31
 34/47 A kérdező kommentje:

mibe vagy ezzel a kopaszsággal xDDD

kép csak mert szépen kérted: [link]

2013. márc. 31. 09:54
 35/47 anonim ***** válasza:
Köszi a képet!De azt is tudom ám,hogy nem rólad készült!!!!!!!!!!!Hiába erőlködsz,akkor is kopasz vagy!! :D Jól áll neked a paróka,ezért holnap várhatod a locsolkodókat piros tojással,csak húzz a fejedre egy tejes zacskót :DDDD De ne aggódj,nyugodj már le,kinő a hajad csak ne tépkedd többet.Ja,és ne szokj rá a köröm rágásra sem.
2013. márc. 31. 10:45
 36/47 anonim ***** válasza:

Ejnye, kár volt feltenni ezt a képet, én sokkal szebbnek gondoltalak.

Nekem kedvencem a kis csutak haj, szerintem pirinyó kis szemecskéd lehet és idádom a hatalmas orrodat.

A finom kis fekete szőrpihék a lábadon csodásak és amikor kissé szúróssá változnak, az egyenesen izgató. Hatalmas füleid nagyvonalúságról tanúskodnak és apró bajuszkád komolyságodat jellemzik.

Szeretem a pocakodat, amelyet a bájos görnyedt tartás kiemel. Hanyag eleganciádat mások "slamposnak" mondanák, de én odavagyok érte.

Látod, én ilyen gyönyörűnek képzeltelek, erre ez a foto, a ronda sörénnyel, a semmitmondó jellegtelen orral, a hibás bőrrel, amelyen egyetlen édes kis pattanás sincs, teljesen jellegtelen, szinte utálatos.

Add csak vissza azt a gyűrűt, de azonnal...

2013. márc. 31. 10:51
 37/47 anonim ***** válasza:
" mibe vagy ezzel a kopaszsággal." Ez meg már milyen kérdés?Ez kettő kérdésnek tűnik.Először is melegítőben vagyok és félig nedves pelusban.A csörgőt még néha megrázom és nem vagyok kopasz.Szép szőkésbarna hajam van.De nekem van neked meg nincs,meg csörgőd se XDDD
2013. márc. 31. 10:52
 38/47 A kérdező kommentje:
de jók a kommentek xDDDDDDDDDDDDDDDD kész vagyok rajtatok xD
2013. márc. 31. 12:59
 39/47 anonim ***** válasza:
Szinte éreztem a reggeli vese működésemen,hogy ezt fogod reagálni.Mit gondolsz miért kértem reggel a maxi pelust???Nem volt még elég?Még mindig válaszoljak a kérdésedre vagy már elég képet kaptál magadról?
2013. márc. 31. 14:41
 40/47 anonim ***** válasza:
ÉS MIÉRT NEM KAPJUK A ZÖLDET HA MÁR OLYAN JÓK A VÁLASZOK?CSAK HAHOTÁZOL NAGYOKAT MI MEG LE VAGYUNK SZ...A
2013. márc. 31. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!