21/47 anonim válasza:
Lehet,panelban lakik.De van egy ötletem,építsen hóembert,de ne akarja magát megformálni,mert akkor a gyerekek megállnak a fejlődésben.Méret arányost meg végképp ne,mert annyi hó nincs a világon.
22/47 anonim válasza:
Szép vagy, mint egy harmatos rózsabimbó, és legalább annyira okos.
Te vagy az Szöszi?
23/47 Wadmalac válasza:
a Napra lehet nézni de már nem.
25/47 anonim válasza:
A kérdező nagyon eltűnt.Szerintetek is?Úgy látszik szembe találkozott a tükörrel és meglátta saját mivoltát és még azóta is menekül önmagától. :D A rádióban most hallottam,hogy egy haját tépkedő személy futkorászik az országban.Lehet,hogy pont ö az?! :D
27/47 anonim válasza:
Ugyan, ne bántsátok!
Nekem igenis tetszik.
Csodálatosan szép vagy!
Megnyugodtál?
28/47 Wadmalac válasza:
A szépség rettenetesen szubjektív dolog. Lehet hogy egy kanos rinocérosz lendületből belezúgna.
29/47 anonim válasza:
xDDDD
olyat nevetem a komenteken áááááá xD
szegényt még sajnálom :D
30/47 anonim válasza:
29-nek.Most mit sajnálsz rajta?A kinézetét vagy mert el van szállva magától.Én sem vagyok egy Matyó hímzés,de nem is teszem ki magam ilyen atrócitásnak.De nyugodj meg,ez a humor oldal,a kérdés kiírója nem így néz ki,--szerencséjére.De mi legalább vesszük a lapot és poénkodunk. :D További jó nevetgélést.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!