Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok között is vannak befelé fordulók?
Általában foglaltak...99.9%-ban.
Tapasztalat beszél belőlem.
F25
Ilyen vagyok. Szerintem nincs okod gondolni, hogy csak mert valaki szép azzal minden el van intézve. Normális férfiak pont nem kezdeményeznek, általában csak a nagyképű tahóknak van önbizalma odajönni. Lássuk be, kevés esély van rá, hogy 2 visszahúzódóbb típus összejön és sokáig együtt marad. Ahhoz, hogy egy ilyen ember megnyíljon ahhoz impulzívabb társ kell aki előcsalogatja belőle az igazi önmagát.
21/N
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Igen vannak.
Nekem egy barátom sincs.
Tyűű, mik ki nem derülnek... A GYK tobzódik az introvertált szép lányokban, akik ráadásul nem is foglaltak?!
Rögtön ki kell küldeni egy kutatócsoportot egy fizikussal, egy etológussal, egy biológussal, egy orvossal, egy semmihez sem értő cicababával, valamint egy önfeláldozó feketével, hogy az itt tapasztalt anomáliára megnyugtató magyarázatot találjanak. Lehet, hogy innen indul ki a tér-idő kontinuum felbomlása, melynek beláthatatlan következményei lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!