Melyiket vágjam el, a pirosat vagy a zöldet?
bombaszakértő vagyok, épp melózom aztán egy ilyen dilemmával találtam magam szemben. hátha tudtok segíteni.
sürgős, már csak 9 percem maradt
Hát bejött, hú de jó, halljátok sikerült, megállt 2mp-nél az időzítő, mint egy igazi hollywoody filmben, jaj, olyan izgalmas volt!!! :D
Amúgy bevallom nem vagyok bombaszakértő, hanem egy sima ember, és ezt a szerkezetet a pincében találtam. Feltűnő volt a nagyi annyit járt mostanábn a praktikerbe meg ilyesmi. Hát mit mondjak na, egy kicsit őrült hobbija vn az én nagymamámnak, bombákat készít és aztán eldugja a lakásban:) sokszor poénból, hogy "szívasson" minket, de sokszor meg... hát tudjátok van egy kis agyérelmeszesedése aztán néha elfeledkezik róluk
de amúgy szépek vagytok, nézitek itt karba tett kézzel a kínlódásomat, tőletek akár meg is dögölhettem volna :)
Én drukkoltam!
Az izgalomtól görcsöt kapott a kezem, nem is tudtam semmit írni.
Micsoda megkönnyebbülés!
Halálra izgultam magam, de nyugtass meg, jól elvágtad?
Hátha késleltetve van.
Sztem vágd el a zöldet is.
Aztán felkereshetsz, mert a mi pincénkben is van zöld, meg piros huzal, sürgősen el kellene vágni, mert ketyeg is valami.
Tavaly egy feketét én már kiiktattam, két napig nem volt a környéken telefon, keresték a bűnöst, de letagadtam.
Na szóval, piros, vagy zöld?
Te már vágod ezt...
Vágod?
ó én jól vagyok, azóta találtam az ágyamban is és sikeresen hatástalanítottam aztat is
persze, rájöttem mindent el kell vágni ami csak van :))
majd számolj be mi történt nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!