Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hallottátok hogy?! (Bővebben...

Hallottátok hogy?! (Bővebben a leírásban)

Figyelt kérdés

Brit tudódok megfejtették az emberi szem színek rejtélyét! Eredetileg a primitív előemberek szeme barna volt, azaz aki barna szemű az 100% földi eredetű. Idővel idegen fajokkal keveredtek, pl reptaidokkal (más néven argóniaiakkal), így alakult ki a zöld szem, aztán pedig rigelikkel (magas szőkék), belőlük alakult ki a kék szem. Bővebb infó:

404 ufológus professzor phd-től.

2013. márc. 8. 02:17
 1/7 anonim válasza:

Ez számomra eddig sem volt rejtély.

[link]

2013. márc. 8. 03:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Dr. Prof. 404 ufológus beszámolói alapján megalkották az reptoidok és a magas szőkék fantáziarajzát:

Egy reptoid:

[link]

És egy magas szőke:

[link]

A primitív fegyverek senkit ne tévesszenek meg! Ők sem jártak mindig űrhajóval. Ezt maga 404 is hangsúlyozza!

2013. márc. 8. 03:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy hallottam az emberi szemszínek kialakulásáról és öröklődéséről, hiszen ezek már régóta ismertek. De semmi közük semmilyen idegen fajokhoz, legfeljebb különböző rasszok keveredéséhez az emberiségen belül.

A "brit tudósok..." kezdetű mondat pedig elég aljas, ugyanis egy tudós sosem állítana ilyen égbekiáltó ostobaságokat reptoidokról meg 404 "professzorról"...

2013. márc. 8. 07:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Kezdjük ot, hogy 404 is Reptoid. Így jobb ha hallgat -.-
2013. márc. 8. 07:13
 5/7 anonim válasza:

Ezek a brit tudósok mindent megfejtenek. :D

Az tök jó, hogy a scifikben gond nélkül keverednek az idegen fajok. Meg gond nélkül meg is kívánják egymást.

Ám a mi keveredésünk még földi fajokkal is elég macerás, pedig hasonló DNS-ből épülünk fel. Kromoszómáink száma és más tulajdonságaink is lényegesen eltérnek.

Egy-egy tulajdonság persze gén manipulációval átemelhető, de a normál kereszteződés elég bajos lenne.

Ráadásul van még itt egy pici apróság: Az apróság az, hogy jó esetben mi sem szoktuk szexuálisan megkívánni Bodri kutyát és Csitát vagy éppen egy varánuszt vagy egy krokodilt. Elég nehéz azt hinni, hogy egy hüllőszerű izé megkívánt minket vagy fordítva és ezek után, csak a szemét örököltük, ami nyilván nem csak a színében térne el.

Azaz egy két bolygó fajai közötti szexuális vonzalom és a genetikai megfelelhetőség telveséggel kizárt. Nem is értem miért könnyebb ebben hinni, mint abban, hogy a kék szem egy gén mutációnak köszönhető. Ez esetben amúgy a kék szeműeknél meg kéne találni az idegen DNS részletet.

Van még egy hatalmas bibi.

Mégpedig az, hogy ezek után el nem tudom képzelni, mi történhetett egyes földi állatokkal. A kacscsőrű emlősökkel és a kaméleonokkal nyilván tutira kibabrált valami idegen lény. Nem beszélve szegény jeges medvéről, vagy éppen a kék szemű kutyákkal mi történhetett.

Ráadásul el nem tudom képzelni, mi történhetett azokkal akiknek az egyik szeme kék, a másik zöld.

2013. márc. 8. 07:20
 6/7 anonim ***** válasza:

"Dr. Prof. 404 ufológus"

Itt besz@rtam a röhögéstől -.-

2013. márc. 8. 09:28
 7/7 anonim válasza:

5. válaszra:

jól leleplezted az ufósok eszetlen gondolkodását.

2013. márc. 11. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!