Te melyik gombot nyomnád meg ha csak egyet lehetne?
Figyelt kérdés
sárga: 1 napig bele látsz az emberek fejébe. zöld: 1 napig tudsz repülni. kék: olyan külsőt lehetne 10 évig amilyet csak akarsz. narancs: az internet minden tudása a tied lesz 1 évig. piros: 1 évig korlátlan mennyiségű pénzed lesz. rózsaszín: megtalálod a szerelmed aki legjobban illik hozzád de 10 év után elveszíted. szürke: minden pasit megkaphatsz 1 évig. fekete: minden csajt megkaphatsz 1 évig. fehér: 1 évig be kerülsz egy középkori fanasty világba.2013. febr. 25. 13:15
21/26 anonim válasza:
Sárga :) de lehetne mondjuk egy türkiz gomb az meg láthatatlanság egy napig, most az nagyon jól jönne :)
22/26 anonim válasza:
A lila kiegészítő jól hangzik!
A fehér gombhoz egy kérdés: A fantasy világ és a rendes között bármikor utazhatok, vagy egy évre be lennék oda zárva?
Ha igen, akkor fehér, ha nem, akkor lila. Ha az sincs, akkor zöld. =]
23/26 A kérdező kommentje:
utolsó lehet ki be utazgatni
2013. márc. 21. 21:21
25/26 anonim válasza:
Nem pontos ez az egész, a fehér a színek összessége, a többi szín is benne van, de a deffiníciója ezt nem tartalmazza.
Esetleg szivárványszínű gomb nincs?
Mivel én a lila vagyok, kivenném a kérdezőt a gyk-val egyetemben a TV-ből ( a laptopom a TV-re van kötve).
Még nem tudom, mit csinálnék vele, ha lány, akkor kissé meggyömöszölném, aztán hülye kérdéseket találnánk ki, nagyokat röhögve.
Ha fiú, akkor szkanderoznánk sör mellett, vagy a fene tudja.
Újabb gombok kitalálása is számba jöhetne.
Milyen kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!