Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Te melyik gombot nyomnád meg...

Te melyik gombot nyomnád meg ha csak egyet lehetne?

Figyelt kérdés
sárga: 1 napig bele látsz az emberek fejébe. zöld: 1 napig tudsz repülni. kék: olyan külsőt lehetne 10 évig amilyet csak akarsz. narancs: az internet minden tudása a tied lesz 1 évig. piros: 1 évig korlátlan mennyiségű pénzed lesz. rózsaszín: megtalálod a szerelmed aki legjobban illik hozzád de 10 év után elveszíted. szürke: minden pasit megkaphatsz 1 évig. fekete: minden csajt megkaphatsz 1 évig. fehér: 1 évig be kerülsz egy középkori fanasty világba.
2013. febr. 25. 13:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom miért nyomja mindenki a pirosat.

Az oké hogy 1 évig úgy él mint a király/királynő és mindent megvehet amit csak megkíván, de az évnek a végén elveszít minden luxust.

Ha a vett dolgokat megtarthatja, azokat fent kell tartani. Ha veszel egy 600m2 es 5 szintes házat, annak a fűtési költsége télen több mint 1 milla Ft-ban, ha a Bahamákon van akkor hűteni kell, avagy ott az áramfogyasztás. Ha nem lesz pénzed mégis miből fogod kifizetni? még eladni sem tudod ekkora pangásban. nézd meg mennyi f@sza ház van külföldön akár itthon, ár alatt mennek el.

2013. febr. 25. 18:30
 12/26 anonim ***** válasza:
egyértelmű én elég szegény vagyok a pénz nek örülnék a legjobban
2013. febr. 25. 19:50
 13/26 anonim ***** válasza:

Nekem lila gomb kell!

Ahhoz jár valami?

:)

2013. febr. 26. 03:54
 14/26 anonim ***** válasza:

19:50

de csak 1 évig lehetne a tied, utána visszakerülnél ugyanabba a szegénységbe amiben voltál.

Ez kb ugyanaz mint az egyik nemrég ment megasztár, vagy csillagszületik. Nyer 1 lakást, de csak 1 évig lakhat benne.

2013. febr. 26. 11:56
 15/26 A kérdező kommentje:
13. lila: 1 óráig mindent kivehetsz a tv-ből
2013. febr. 26. 13:05
 16/26 anonim ***** válasza:

11! Azért a pirosat, mert az szinte minden felsoroltat magába foglal.

Ha van pénzed olyan külsőt varázsolsz magadnak amilyet akarsz, minden pasit/nőt megkaphatsz sok pénzzel. Akár az űrbe is repülhetsz, vagy egy szigeten teremthetsz magadnak egy fantasy világot is.

Igaz, hogy mindent elveszítenék 1 év múlva, de akkor olyan dolgokat vennék belőle, amikkel inkább emlékeket szerzek magamnak és nem tárgyakat. Pl: beutazni a világot, elmenni olyan helyekre amikre csak vágytam eddig. Akár űrbe utazásról, akár bungee jumpingról van szó, bármit megtehetek. Ezeket pedig nem veszíteném el egy év múlva...

2013. febr. 26. 15:34
 17/26 anonim ***** válasza:
47%

Miért vesztené el?

Ha mondjuk megveszi az olajkutakat, az autogyárakat, meg pár tonna aranyat és a NASA -t, azt is elveszti?

Esetleg szállodaláncokat kaszinókkal, vagy a tudományos akadémiát, kutatóintézeteket és a kutatások eredményéből Nobel díjjat szerezne, az már csak megmarad, nem?

Vagy hipp, hopp, eltűnnek a csajokról a gyémántnyakékek is, amivel elhalmoztam őket?

Bár az enyém, a lila gomb.

Kivenném a TV - ből az Alient, Néhány Playboynyuszit, pár jó járgányt, egy arab terroristát, a Rolling Stonest, Dzsingisz kánt, Chubakkát és egy csinos boszit a Potterból, Budhát, és egy dinoszauruszt meg egy aranyhajó kiránylányt és saját atombombám is lenne. A római birodalmon még gondolkodom, de az első világháború kell nekem...

2013. febr. 26. 15:51
 18/26 anonim ***** válasza:
Sárgát. Az jönne most a legjobban.
2013. febr. 26. 18:58
 19/26 anonim válasza:
piros,mert az ötös lottónak az összes variációát megjátszanám és az örökké tart
2013. márc. 5. 13:25
 20/26 master chief válasza:
PIROS!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 21. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!