Te melyik gombot nyomnád meg ha csak egyet lehetne?
Nem tudom miért nyomja mindenki a pirosat.
Az oké hogy 1 évig úgy él mint a király/királynő és mindent megvehet amit csak megkíván, de az évnek a végén elveszít minden luxust.
Ha a vett dolgokat megtarthatja, azokat fent kell tartani. Ha veszel egy 600m2 es 5 szintes házat, annak a fűtési költsége télen több mint 1 milla Ft-ban, ha a Bahamákon van akkor hűteni kell, avagy ott az áramfogyasztás. Ha nem lesz pénzed mégis miből fogod kifizetni? még eladni sem tudod ekkora pangásban. nézd meg mennyi f@sza ház van külföldön akár itthon, ár alatt mennek el.
Nekem lila gomb kell!
Ahhoz jár valami?
:)
19:50
de csak 1 évig lehetne a tied, utána visszakerülnél ugyanabba a szegénységbe amiben voltál.
Ez kb ugyanaz mint az egyik nemrég ment megasztár, vagy csillagszületik. Nyer 1 lakást, de csak 1 évig lakhat benne.
11! Azért a pirosat, mert az szinte minden felsoroltat magába foglal.
Ha van pénzed olyan külsőt varázsolsz magadnak amilyet akarsz, minden pasit/nőt megkaphatsz sok pénzzel. Akár az űrbe is repülhetsz, vagy egy szigeten teremthetsz magadnak egy fantasy világot is.
Igaz, hogy mindent elveszítenék 1 év múlva, de akkor olyan dolgokat vennék belőle, amikkel inkább emlékeket szerzek magamnak és nem tárgyakat. Pl: beutazni a világot, elmenni olyan helyekre amikre csak vágytam eddig. Akár űrbe utazásról, akár bungee jumpingról van szó, bármit megtehetek. Ezeket pedig nem veszíteném el egy év múlva...
Miért vesztené el?
Ha mondjuk megveszi az olajkutakat, az autogyárakat, meg pár tonna aranyat és a NASA -t, azt is elveszti?
Esetleg szállodaláncokat kaszinókkal, vagy a tudományos akadémiát, kutatóintézeteket és a kutatások eredményéből Nobel díjjat szerezne, az már csak megmarad, nem?
Vagy hipp, hopp, eltűnnek a csajokról a gyémántnyakékek is, amivel elhalmoztam őket?
Bár az enyém, a lila gomb.
Kivenném a TV - ből az Alient, Néhány Playboynyuszit, pár jó járgányt, egy arab terroristát, a Rolling Stonest, Dzsingisz kánt, Chubakkát és egy csinos boszit a Potterból, Budhát, és egy dinoszauruszt meg egy aranyhajó kiránylányt és saját atombombám is lenne. A római birodalmon még gondolkodom, de az első világháború kell nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!