1/9 anonim válasza:
Én igen. A baj, hogy mindig újra kell, mert kigombolódik.
2/9 anonim válasza:
Ja. Egyszer véletlen mellényomtam és arra kattintottam.
5/9 anonim válasza:
Én is. Többek között az elsö négy választ félig hasznosnak értékeltem. Szerintem jobb volna, ha 1-10-ig lehetne pontozni.
6/9 A kérdező kommentje:
Én is csak akkor használtam mikor félrenyomtam.
Állatos kategóriákban szoktam pontozni, ott általában elég egyértelmű, hogy hasznos e nekem a válasz, vagy nem nyokok semmit.
Az a baj, hogy sokan bosszúból vagy szórakozásból pontozgatnak, így elég zavaró tud néha lenni. De ha mindenki normális, akkor végülis hasznos lenne.
2012. dec. 31. 22:25
7/9 anonim válasza:
Néha szoktam pontozni,de az már tényleg ritka amikor a félig hasznos gombot nyomom meg.Általában akkor nyomom meg ezt a gombot amikor úgy vélem hogy részben igaza van az illetőnek vagy úgy gondolom hogy van benne valami amit ír,tehát nem vagyok benne biztos hogy igazat ír vagy sem
8/9 anonim válasza:
Még egyszer sem használtam.
A másik kettőt sem szoktam túl sűrűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!