Pontosabban, mihez viszonyítva mondhatjuk, hogy egy válasz hasznos? Az 50% már jó, a 100% már nagyon jó? Vagy egyedül a 100% jelenti azt, hogy hasznos, ettől lefelé már csak nem hasznos lehet a válasz?
Ezt mindenki maga dönti el hogy neki hasznos e az adott válasz vagy sem. ezen az oldalon meg semmit sem ér a %számítás, pert a segítő válaszok le vannak szavazva a trollkodás meg fel..
2012. nov. 3. 18:58
2/13 anonim válasza:
A százalék itt nem nagyon számít, mert az egoista emberek akik más véleményét nem képesek elfogadni azok lehúzzák a másikat. Illetve itt vannak köztünk a kedves trollok akik mindenkit ok nélkül (is) lehúznak. A válasz akkor hasznos, ha értelmes és a témához kapcsolódik. A kérdező dönti el (szerintem), hogy a válasz hasznos volt-e számára és nem a %.
2012. nov. 3. 19:00
3/13 anonim válasza:
szerintem se szamit a szazalek, en pl normalisan valaszolok a normalis kerdesekre, hulyen a hulye kerdesekre. ugy latom van akinek ez nem jon be;)
2012. nov. 3. 19:02
4/13 anonim válasza:
Volt egy kérdés kb 2 hete, hogy a "férfi e a férfi jogosítvány nélkül" Erre beírtam hogy nem egy kis kártyadarab miatt lesz férfi a férfi, az csak az autóval való közlekedésre jogosítja fel. Erre 0%os lett a válaszom. most erre mégis mit mondjak ezek után... Végül is biztos azok a pasik leszavaztak kik a jogosítványkor kapták meg a töküket.
2012. nov. 3. 20:38
5/13 anonim válasza:
nekem mindig 64% ír ki
2012. nov. 3. 22:41
6/13 anonim válasza:
most is 64%
2012. nov. 3. 22:41
7/13 anonim válasza:
látod
2012. nov. 3. 22:42
8/13 anonim válasza:
Ez csak egy szűk körű vélemény, azoké akik éppen olvassák.
Talán csekély mértékben jó arra, hogy a válaszaid finomabban fogalmazd, mert a durvábbak szinte biztos lehúzásra számíthatnak.
Ha igazat írsz, akkor jól teszed, mert a nagyvilágban is előfordul, hogy nem annak van igaza, amit mindenki elfogad.
Ne törődj vele.
2012. nov. 5. 18:57
9/13 anonim válasza:
Továbbá a negatív átmehet pozitívba.
A toplista havonta generálódik, a jó helyezés csak azt bizonyítja elsősorban, hogy a válaszadónak sok ideje van.
Úgy sejtem 3-4 kéz már minősít.
2012. nov. 5. 19:01
10/13 anonim válasza:
A százalékot teljesen felesleges nézni, mivel sokan össze-vissza szavaznak; hasznosságot inkább a saját véleményedből határozd meg, ne másokéból.
Engem meg még pár válaszadót pl. lepontoztak, mert a mennyire illik rád a csillagjegyedhez beírtuk, hogy nemigazán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!