Miért törlik a moderátorok a teljességgel hasznos válaszaimat is?
Volt 2 kérdés, majdnem ugyanaz volt a válasz is rájuk, és mondtam magamban, hogy na, ezt mégegyszer nem kéne leírnom, inkább csak átmásolom, mert ez mindkét kérdésre fantasztikusan kielégítő válasz lehet. Erre törölték az egyiket, aztán a kérdező meg csak nézett, még kommentet is írt, hogy hova lett a válaszom.
Miért törlik a jó válaszokat is?
UUUUtóirat:
Az ilyen válaszadók hogy lehet, hogy ugyanannyi százalékon állnak, mint én? (75% vagyok)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__3..
Valószínűleg azért, mert kijavítottad a rengeteg helyesírási hibáját, és ez nem tetszett neki, elküldte a moderátoroknak, azok meg "miért is ne" alapon törölték.
Egyébként a kérdező sem lehet a toppon helyesírás szempontjából... :)
Ara azért kiváncsi lennék, hogy milyen instrukciókat kapnak, és kítől? Az Indexen nagyon kemények. A fő gond: Hogyan lehet reklamálni???
Erről tök csönd van. Jártam úgy, hogy megmrtem kommentelni Bajnay TV üres dumáját. Kulturált formában! Mentem a levesbe. És aki mert érdeklödni utánam azt is kibacták az Indexről. = Abszolut terorizmus!!!
Én is jártam így (pontosan 10-15 perce)hogy valaki(k)kérdezte(k)hogy hol lehet yu-gi-oh-t venni/cserélni én meg írom hogy nálam (örülök hogy megszebadulok az ovodás koromból rajtam maradt készlettől)lehet erre leszedik a válaszomat arra hivatkozva hogy ez nem apróhirdetéses oldal de persz én a kérdésre válaszoltam.
Ez kb ilyen esetben lenne indokolt(szerintem):
hol lehet olcsón fúrót venni?
és erre azt írnám hgy nemtom de vegyél jugijót mert nálam most akciós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!